3,5v lapsi yskii kovasti sängyssä..mikä yskänlääkemerkki olisi nyt hyvä?

Vierailija

eli yskii,ja limaa irtoaa aika lailla..cocillanaa on,mutta siinä lukee,että sopii alkuun,kun limaa ei vielä irtoa.. mikä merkki on sitten tuohon vaiheeseen,kun limaa tulee niin vimmatusti,ja yskittää koko ajan?

Kommentit (11)

sir efedrin pediatrics.Sanoi tästä "yskänlääkkeistä on haittaa" kohusta, että se keskustelu on mennyt aivan väärille urille. Koskeekin lähinnä näitä laajentavia, Ventoline yms yskänlääkkeitä.

tietoa: yskänllääkkeistä enemmän haittaa kuin hyötyä. Tutkimuksessa oli todettu hyviksi jo mainittu höyryhengitys (vesi ei saa olla kiehuvan kuuma, vaan lämmintä) ja HUNAJA ihan sellaisenaan tai esim. teehen sekoitettuna. Muuistaakseni muodosti kalvon kurrkkuun, joka hillitsee ärsytystä -> yskimistä.

ja paljon juomista (tekee liman juoksevammaksi). Yskänlääkkeet ovat turhia ja jotkut jopa haitallisia. Ventoline (astmalääke) laajentaa keuhkoputkia ja voi joskus auttaa, mutta jos sitä ei ole niin eipä muutakaan kannata antaa.

kiitos..sängynpääty ylhäällä,ilmankostutin,sellainen joka "sylkee höyryä":)) eli hiton tehokas, on makkarissa,ja siihen tiputettu eucalyptysöljyä.hunajaa annoin lusikallisen, googlettamalla tuo löytyikin..ja meiltä löytyi tuota sir ephedriniä.. annan sitä sitten yöllä juu,tiedän,että yskänlääkkeet ovat "pannassa" nykytieteen mukaan,mutta meillekkin juuri yöksi joskus suositeltiin,että lapsi saa edes nukkua rauhassa.kiitos vastauksista.

lapsi taisi tuon hunajan myötä saada unesta kiinni:)-ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat