Milloin vauvalle eka uninalle? Millanen olis hyvä?

Vierailija

.

Kommentit (11)

Eli siitä asti kun ovat osanneet tarttua siihen. Hypistelivät korvia ja tassuja vaunuissa ja kaukalossa aina nallukka mahan päällä.Parasta kun on hyvin pestävää (=kuolattavaa) materiaalia ja siinä on ulokkeita (korvat, häntä tms:-)) mihin tarttua. Eikä liian täytetty, sellainen että saa hyvin vähän riepoteltua.

Lainaus:

Eli siitä asti kun ovat osanneet tarttua siihen. Hypistelivät korvia ja tassuja vaunuissa ja kaukalossa aina nallukka mahan päällä.
Esikoisen unikaveri on jo aika kulunut, mutta kestää toivottavasti vielä muutaman vuoden. Kuopuksen on vielä melkein kuin uusi, ei kaipaa sitä kuin nukahtaessaan (esikoinen on riepottanut muuallakin kotona).Kolmea meillä ei ole ollut, kaksi kylläkin, tosin ei pesua varten vain vaan sille varalle että rakas kaveri hukkuisi. Pk:iin eivät ole tarvinneet.

Siinä eo ole nappi silmiä eikä muitakaan helposti irtoavia osia. Meillä vauva totutettiin pupuun ottamalla se vauvan ja mun välin imetyksessä. Nyt pupu on aina iltaisin mukana viimeisellä imetyksellä ja vauva ottaa sen mukaan omaan sänkyyn.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat