Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten muka Mark Darcyn kaltainen valiouros olisi lääpällään Bridget Jonesiin,

Vierailija

joka on kyllä tosi mitättömän näköinen, vartalossa on taikinamaista löysyyttä, tukassa melkein jatkuvast ylikasvanut virttynyt "kampaus", surkea yleistieto, ajautuu noloihin tilanteisiin jatkuvalla syötöllä, itsetunto huono, yrittää olla näppärä ja älykäs puheissaan, mutta takeltelee aivan älyttömiä sanavalintoja, surkea tyylitaju vaatteissa, naiivisti kehuskelee, kun vihdoinkin on metsästänyt poikaystävän jne. jne.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Samoin kuin roolihahmonsa niissä kirjoissa. Teiltä menee kokonaan vissiin ohi koko jutun juju. Se, että norminaiset luulevat alituiseen nykyisin, että heidän pitäisi olla laihempia ja kaikin puolin täydellisiä. Oikeasti sellainen ei valiomiestä kiinnosta.By the way. Colin Firth on ihana, mutta Daniel Craig, voi oksu.

Vierailija

Bridgetmäinen pullukkaisuus, on todella karmean näköinen anorektisen laihana. Minusta Bridget -elokuvat olivat hauskoja, mutta mietin ihan samaa kuin ap. Darcyn hahmo ei oikein sopnut komediaan eikä näyttelijöidenkään välillä säteillyt sillä tavalla kuin minusta pitäisi.

Vierailija

Ylikiloja on vain muutama ja Bridget muutenkin huolehtii ulkonäöstään. Eikä Bridget ole tyhmä tai avuton, ainoastaan 'nainen' : )Leffoissa Bridget on homssuinen eikä osaa edes kävellä kunnolla. Jotenkin koko idea hukattu aivan kokonaan, samalla kirjojen huumori.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat