Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun lapsi on kuumeessa 2-4vkon välein..

Vierailija

Poika on kohta 2v. Alunperin oli kuumeessa kuukauden välein, nyt pari krt tiheämmin. Yleensä ei ole muuta kuin kuumetta reilut 39 astetta. Lääkäriin on viety lähes joka kerta, mutta korvat kunnossa (nyt viimeksi todettiin, että molemmat putket irronneet), verikokeissa ainoastaan tulehdusarvo hieman koholla. Alkaa huolestuttamaan vaikka lääkäri on sanoo, että tällainen on ihan normaalia.Onko kellään kokemusta vastaavasta?

Kommentit (11)

On nyt vuoden päivän sairastellut vähintään 1 krt/kk. Aika raskasta. Korvat putkitetut, kitarisa poistettu, astma yskän syynä. Ilmeisesti astmaatikot ja allergiset sairastuvat herkemmin.

meillä oli samaa, jatkuvasti kuumeessa ilman muita oireita (flunssaa tmv.) eikä syytä löytynyt millään. Lopulta paljastui keliakia joka aiheuttanut tulehduksen elimistöön joka nosti kuumeen.

Lainaus:

On nyt vuoden päivän sairastellut vähintään 1 krt/kk. Aika raskasta. Korvat putkitetut, kitarisa poistettu, astma yskän syynä. Ilmeisesti astmaatikot ja allergiset sairastuvat herkemmin.

sitten kun sitä oikein ruvettiin tutkimaan, niin kuumeilu loppui. Muistaakseni puhuivat jostain verisolujen muodostukseen liittyvästä kluumeesta.

Pojalla oli 1-2 -vuotiaana neljän viikon välein kuumetta. Sen saattoi lähes ennustaa.

Lopulta sattui kohdalle fiksu lääkäri, joka passitti pikaisesti nielurisojen poistoon. Siihen loppui kuumekierre.

Minulla poika 7.v joka aloitti kuumeilun reilun kahden vanhana. Muutaman vuoden oli taukoa ja nyt taas kuumeilee tasaiseen tahtiin n. 28 vuorokauden välein.

useampaankin kertaan. Poika oli 3kertaa kuukauden sisällä. Lääkärissä käyty mut ei mitään poikkeavaa. Pojalla oli jatkuvaa kuumeilua 4kk:n ikäisenä joka ei hellittänyt ja todettiin silloin vakavampikin sairaus. En kuitenkaan usko että nyt kun sitä kuumeilua on ollut toistamiseen vähän jokaisessa lapsiperheessä, kyse olisi mistään sen ihmeellisemmästä. Jos kuumeilu jatkuu edelleen niin siinä tapauksessa käänny uudestaan lääkärin puoleen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat