Vierailija

Millä joululahjalelulla lapsesi on eniten leikkinyt?

Mikä lelu on jäänyt nurkkaan pölyttymään?

(Lapsen ikä?)

Kommentit (16)

3-vuotias on leikkinyt legoilla, tarroilla ja muovailuvahalla. Jonkin verran myös palapeleillä. Pölyttymään ovat jääneet ainakin lasten työkalut, pehmolelut ja kirjat.

4 v. tytöllä ehdottomasti prinsessa Lillifeen linna. Se onkin nerokas, näyttää kirjalta ja menee kasaan kirjahyllyyn, mutta avatessa esiin nousee todellinen satulinna, jossa on kaikenlaisia luukkuja, ovia jne. Mukana paperinukkeprinsessa ja prinssi. Sillä on leikkinyt tuntikausia. Sitten kun into laantuu, voi pistää kirjahyllyyn odottamaan uutta inspistä.Muumitalo jäi pölyttymään. Muut lelut jotain noiden väliltä. Eli välillä niitä katselee ja esim. muovaillut ja tehnyt askertelutehtäviä mieleisetä puuhakirjasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

leluja ja oli viisas ratkaisu, kun huomasin edellisenä jouluna, että tuli paljon sellaista tavaraa nurkantäytteeksi, millä ne ei leiki. Annoin vaatekoot.Ostin itse molemmille 2 kallista ja heidän itse toivomaansa lelua: 6 veelle tytölle leikkikeittiön ja barbin prinsessavaunut, 8-v pojalle Legon kasattava peikkotornin ja Star Wars valomiekan. Ostin vielä kirjoja, käsinuket ja askartelupakkaukset molemmille. Mitään ei nyt pölyty nurkassa. On nautittu monesta nukketeatteriesityksestä.

joulupaperi on poistettu, mutta muuten on vielä leikkimättä. Ensimmäiseksi kävi käsiksi hotwheels autorataan (ei yleensä välitä autoista) ja kosketinsoittimeen sitten rakensi legoaluksen. Pelasimme myös Viikingit tulevat peliä ja luimme Viikingit tulevat kirjan....käyttämättä on vielä: pc-peli, taikurinlaatikko, muistipeli, avaruuspeli, lasten tietokone, kipsimuottielämet, kiikarit....mutta kun aikaa kuluu, niin kaikki tulee varmaan käytyä läpi. Pc-peli asennetaan varmaan tänään.

Leikkinyt eniten nukenvaunuilla ja kirahvi taljalla köllötellyt lattialla. Tuolit myös mieluiset! Tällä hetkellä pehmot ei niin suosiossa ;)

Lahjoja on annettu eri päivinä. Joulukuun alussa sai lääkärilaukun. Joulukuun puolessä välissä sai Muumi salkun, jossa on värikynät, tussit ja vesivärit. Jouluaattona sai lasten työkalupakin, jossa sisällä 18 osaa. Tänään sai kaksi autoa, pienen ja ison. Vielä on jemmassa odottamassa palapeli, muistipeli ja muovailuvaha. Kaikilla jo saaduilla leikkii.

Eniten on leikkinyt nosturilla, legoilla, little kingdom paloauto ja poliisi leluilla, ja askarrellut ja maalannut uusilla tarvikkeilla. Ei ole malttanut vielä lukea kirjoja, leapfrog juttuja, ja palapelejä jne. Yksi halpa auto jo meni rikki, mikä oli harmi. Go Diego 4x4 ei ole kiinnostanut vielä niin paljon kuin olisin luullut.

Melkein kaikilla leikkii. Nurkkaan jääneet (muiden ostamat) liian iso palapeli, ehkä noin 30 palaa, ja ohut sivuinen aku ankka aiheinen kirja. Ikää 2v1kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat