Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten nykyihmiset ovat näin kamalan nyrpeitä, piikitteleviä ja omanedun ajajia. Tuntuu että suurimmalla osalla täällä palstailevilla on kaikki huonosti kun käyttäydytään kuin siat. Missä on lähimmäisestä välittäminen ja toisten ihmisten puutteiden hyväksyminen? Miksi täällä aina teurastetaan/keihästeään/kivitetään? Missä on se vanhanajan välittäminen ja toisten auttaminen?

Kommentit (5)

Kun saan tarpeeksi vittuilusta, en tule tänne kuukausiin, ja sitten taas jään koukkuun. Usko pois, ei tämä ikinä tule muuttumaan. Opi vaan olemaan välittämättä kettuilusta, kyllä täällä kivojakin palstailee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta eihän kyse ole pelkästään palstasta vaan koko yhteiskunnasta. Ihmiset ovat nykyään tuollaisia. Mikä heistä on noin kieroutuneita ja piittaamattomia tehnyt?

Sitähän tämä yhteiskunta on. Oma napa paras napa. Heikommat poljetaan. Taitaa olla vähemmistöä nämä vanhakantaisesti ajattelevat että "pidetään yhdessä huolta toisistamme". Surullista..todella surullista..

ja kun täällä voi nimimerkin takaa kirjoitella niin loka lentää. Onneksi on ollut kiva myös lukea ihania, kannustavia, lämpimiäkin viestejä. Minä myös olen monesti ihmetellyt ihmisten kirjoituksia ja ajatuksia niiden takana, mutta todettava on, että meitä on moneksi ja toisaalta onneksi olemme erilaisia. Ystävällisyys ja toisten huomioonottaminen kyllä ei ikinä ole keneltäkään pois vaan antaa paljon niin myös antajalleen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat