ÄRSYTTÄÄ!!! ..kun syytetään jostain mihin ei edes ole millään tavalla osallinen!

Vierailija

Kuulin juuri että eräs sukulaiseni on puhunut paskaa selän takana siitä kuinka meidän tyttö (1v) on tartuttanut heidän tytölle (11kk) vauvarokon!

Eihän meidän tytöllä edes ole ollut mitään rokkoa,ainut mitä ikinä ollut niin nuha joskus ajat sitten!

Eikä olla edes nähty kuukauteen heidän kanssaan! Kun siitä sanoin,niin tyttöni on sitten ollut taudin kantaja ja nyt se vasta sitten iski muhittuaan aikansa!

En edes tunne ketään kellä olisi ollut vauvarokkoa ja tunnen vain kaksi muuta vauvaperhettä,joita en ole myöskään nähnyt pitkään aikaan!

Mistä ihmiset oikein repii näitä juttuja?? Miksi pitää valehdella jotain näin tyhmää,aikuiset ihmiset??

Kommentit (8)

..puhumalla taudin tarttuvuudesta.Hyvä että asia tuli ilmi..En normaalisti välittäisikään muiden puheista,tuntuu vain että ihan kuin me oltais jotenkin huonompia vanhempia kun ollaan kymmenen vuotta nuorempia ja puolet köyhempiä,että meiltä se tauti on varmana saatu..tai sellainen tyyli puheessa heillä oli.

pitäisin häntä melkoisen taavettina. vauvat nyt saavat rokkoja ja flunssia, ei siinä syyllisiä kaivata. minua itseäni kiinnostaisi vain lähinnä se, miten pitkään tauti kesti ja millaisia oireita on luvassa (=tarviiko lähteä lääkäriin vai ei jne).eli minulle on ainakin kenenkään ihan turha voivotella että joku on "tartuttanut" vauvakullan. se nyt kuuluu välillä asiaan eikä kukaan terve ihminen tee niin tahallaan!

Pääsenpähän sanomaan takas..normaalisti en ole mikään "minäpäs näytän"-tyyppi,mutta en pidä siitä että haukutaan selän takana aiheetta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat