Vierailija

Kyselen täältäkin kun ei googlettamalla tunnu löytyvän tietoa..

Onko lapsellesi koskaan tehty ENMG:tä? Sattuiko?

Ja toisaalta, onko lapsellesi jäänyt pysyviä hermovaurioita murtumista?7v poikani putosi elokuussa -08 kiipeilytelineeltä, oikean käden olkaluun alaosa murtui ja oli täysin dislokalisoitunut. Leikattiin ja kipsattiin samana iltana, kipsi oli 4 vkoa. Heti kipsin poiston jälkeen etusormi oli veltto ja keskisormikin toimi huonosti, KAhden kuukauden kuluttua pientä edistymistä. 4 kk:n kohdalla huomattiin että voimaa puuttui ja terävä tunto myöskin oikean käden etu- ja keskisormesta.

Huomenna ollaan menossa hermoratatutkimukseen ja jännitää ihan kamalasti. Voi kuulemma olla kivuliaskin..JA toisaalta jännittää, että voiko jäädä pysyviä vaurioita..Onko kellään kokemusta vastaavasta? Kiitos jo etukäteen

Kommentit (3)

ei ole tehty kuin itselleni pari kertaa. Sattuu sen verran kuin neulanpisto yleensäkin. Selkään pistetty kohta kipuili kyllä jotain viikon jälkikäteenkin vähän.

Tyttö oli hyvin rauhallinen koko tutkimuksen ajan, vaikka on erittäin kipuherkkä ja huutaa verikokeita ja pieniäkin naarmuja. Mutta lääkäri, joka tutkimuksen teki, osasi rauhoitella tyttöä niin, että tutkimus saatiin tehtyä. Mun mies oli siellä mukana, kun itse en hirvinnyt mennä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat