Vierailija

Nyt tarttis hyviä vinkkejä säilytykseen, leluja on jo karsittu reippaalla kädellä eikä pukkikaan onneksi tuonut ihan krääsää mutta kun jotain leluja on pakko lapsille jättää ;) niin kuinka ne sais helposti ja kivasti järjestykseen?

Lasten (2-ja 5v sekä vauva) huoneessa on keltaiset,kirjavin ötököin täytetyt tapetit ja kirsikan värinen kerrossänky.

Nämä on ja pysyy mutta mitä keksitään leluille?

Kommentit (4)

Laatikot hyllykköön, voi käyttää värikoodeja tai raikastaa huonetta sopivin värein. Toimii ainakin meillä. Myös sängynaluslaatikot on käteviä.

leikkikokonaisuuksina ja nostelen kaksi tai kome koria esille leikkimistä varten. Kaapin ovessa on lapsilukko, joten uusia leluja saa pyytää, kunhan on kerännyt vanhat koreihin.Lapset 5 ja 3 vuotiaita.

Meillä kannellisia laatikoita , joissa tekstinä+ kuvana mitä sisältää esim. pikkuautit ja kuva pikkuautoista, lajittelu. legot, seikkailuhahmot, pikkueläimet, palikat jne. Sitten ostimme sellaisen pyörillä olevan lokerikko hyllyn jyskistä ja laatikot hyllyyn, inhoan sängun alus laatikoita nääs. Myös ikean roikkuva narulokerikko hyvä pikkusälälle.

unipuun miniparvi ja alla sarjan lipasto. Siihen saa jotain aika kivasti ja sen taakse jää vielä sopivaa säilytystilaa, joka ei näy minnekään. Lisäksi meillä on yksi leluarkku, joka toimii myös istuimena ja sitten tyhjensin vielä vaatekaapista alahyllyn leluille. Nyt mahtuu taas.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat