Tv putosi - 4-vuotias tyttö kuoli (Iltalehdessä juttua tästä Briteissä tapahtuneesta jutusta)

Vierailija

Tv putosi - 4-vuotias tyttö kuoli

28.12.2008 23:05Brittityttö kuoli traagisessa onnettomuudessa jouluaattona.4-vuotias brittityttö joutui onnettomuuteen jouluaattona kodissaan Walesin Coedpoethissa, kun tv putosi hänen päälleen.Lapsi kiidätettiin liverpoolilaiseen sairaalaan, missä hän kuoli joulupäivänä, The Daily Telegraph -lehti kertoi.Walesin poliisin aloittama tapauksen tutkinta on siirtynyt kuolinsyytutkijalla.Brittiläinen kuolinsyytutkija varoitti, ettei televisioita saa panna liian heiveröisten huonekalujen päälle, kun 13-vuotias poika kuoli viime heinäkuussa, koska hänen päälleen putosi yli 30-kiloinen tv.

Kommentit (4)

ikäinen oli kuollut samalla tapaa- oli vetänyt television päällensä televisiotasolta.

Eli vaikka alusta olisi tukeva, lapsi voi saada television siitä päällensä vetämällä/kiipeämällä tai millä tapaa nyt se sieltä alas tuleekaan.

ja stereotorni jaettiin kahteen pinoon, ettei tule yhtä paljon rojua niskaan, jos huonosti käy. Tosin meillä lapset eivät pieninä koskaan olleetkaan yksin olohuoneessa tai muuten poissa valvovien silmien alta, koska "mamma näki kauhut kaikkialla".

onneksi tuli vaan jumalaton paise/mustelma toisen polven sivulle.. (lekurissa käytiin, mutta ei tarvinut mitään hoitoa). Tyttö oli jotenkin keksinyt kiivetä televisiotason alahyllylle ja ottanut televisiosta tukea, sillä seurauksella että tv putos tytön syliin. Juma että pelästyin... onneksi selvittiin säikähdyksellä.. ja ei oo tyttö yrittänyt vastaavaa uudestaan. Tuokin tapahtui ihan hetkessä, taisin olla vessassa silloin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat