Tyttöjen äidit/isät! Missä teillä säilytetään lapsen hiusjutut ja nukenvaatteet?

Vierailija

on sen huoneessa olevassa kaapissa, hiusjutut omissa rasioissaan ja meikkipussissa, korut on kolmessa (!!!) soittorasiassa samassa kaapissa,nukenvaatteille on lelulaatikko ihan, tuollainen aarrearkku kannellinen, leikkiastiat on keittiössä alalaatikossa.

Kommentit (7)

Meillä on tähän asti ollut tytön pinnit ja pampulat samassa paikassa kylppärissä kuin mukin, mutta nyt niitä alkaa olla niin paljon, että haluaisin tytön hiusjutuille oman säilytyspaikan. Kylppärissä ei kyllä oikeastaan edes ole sopivaa paikkaa niille, kun joka paikka on jo "käytössä". Ja nukenvaatteet ovat aina levällään ympäri asuntoa. Missä muut säilyttävät niitä? Myös posliiniselle leikki-kahviastiastolle ei ole keksitty säilytyspaikkaa, vinkkejä?

tajusin nimittäin, että meidän kahdella tytöllä ei ole yhteensäkään niin montaa pompulaa tai nukenvaatetta, että niiden säilytys olisi ongelma. itseasiassa heillä ei ole yhtään pompulaa eikä pinniä :-O no joo mutta tämähän ei siis ollut ketjun aihe..mulle tulee mieleen sellaiset pahviset lasten salkut, sellaiset söpöt pahviset, joissa metallivahvikkeet nurkissa, myydään varmaankin lelukaupoissa. yhteen pampulat, toiseen nukenvaatteet ja kolmanteen muoviötökät, ja salkut pinoon vaikka lastenhuoneen kirjahyllyyn.

nukenvaatteet lapsen vaatekaapin lattialle koriin. Pinnit ovat meillä peltirasiassa kylppärin hyllyllä ja pompulat ja renksut lasipurkissa samassa paikassa.

tytöllä on ns. piianpeili jossa on vetolaatikki, hiusjutut on siellä. Nukenvaatteille on lastenhuoneen lipastosta varattu yksi laatikko ja pienet astiat on leikkikeittiön kaapissa tai uunissa.

Tosin ne eivät tahdo siellä(kään) pysyä...

Nukenvaatteille on puolestaan varattu oma lelulaatikkonsa Ikean lelulaatikkojärjestelmässä. Nekään eivät pysy siellä. Ja koska lapset itse joutuvat keräämään lelunsa ja tavaransa pois lattioilta, ne joutuvat usein vääriin paikkoihin. Tähän en ole keksinyt järkevää ratkaisua, koska siitä huolimatta, että alpset tietävät periaatteessa tavaroiden paikat, ne silit joutuvat vääriin laatikoihin kiireen/laiskuuden/unohduksen tms. vuoksi. Rasittavaa...

Muut nuken tavarat on kannellisessa "aarrearkussa" lattialla, arkussa on renkaat niin on helppoo siirtää tieltä. Hiusjutut on eteisessä peilin edessä nätissä korissa, helppo ottaa ja palauttaa...

Posliininen astiasto on seinällä hyllyssä, niin ettei pienet sisaruksetkaan pääse rikkomaan.

ovat pikkuisessa lipastossa ikkunalaudalla. Nukenvaatteet kassissa, joka roikkuu vaatekaapin ovessa. Ei mikään täydellisyyteen hiottu tai suunniteltu ratkaisu mutta menee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat