Vierailija

Kamala jätemäärä, räiske ja turvallisuusriski kaikille. Rahaa palaa ilmaan. ONko ihmiset tosiaan niin tyhmiä että maksavat ilmapommeista?? Siinä saavat taas sellaiset tahot rahaa, jotka ei sitä tarvis.

Oletko sinä yksi vastuuntunnottomista?

Kommentit (4)

Mutta vastuutonta on ostaa niitä pienille lapsille. Eräs tuttu meni heti ensimmäisenä päivänä kun niitä myytiin, ostamaan raketteja ja paukkuja 8- ja 6-vuotiaille lapsilleen, en ymmärrä!!?

Kyllä oli taas niin nuiva aikuisten kommentti... Lapsillasi taitaa olla pelkkiä tikkuja leluina, että maailma pelastuu ja eivät ainakaan tule ylpeiksi niin?Olen pienestä asti rakastanut ilotulituksia. Elämästä pitää nauttia. Turhempaa minusta olisi laittaa ne rahat alkoholiin ja tupakkaan.Ympäristö ei siitä muutu miksikään, että jossain pienessä Suomessa jätettäisiin säälittävän pienet raketit ostamatta. Mietipä, miten paljon niitä Kiinassa ammutaan.Ilotulitteet on turvallisia, kun ostaa laadukkaita ja käyttää niitä ohjeiden mukaan. Lapset saa käyttää vain aikuisten kanssa yhdessä raketteja ja papatteja. Siinä taas hyvä tilaisuus puuhata jotain yhdessä lasten kanssa ja osoittaa omalla esimerkillä, miten ilotulitteita käytetään fiksusti.Ja jonkin kiinalaisen rakettitehtaan työntekijä voi taas uudenvuoden jälkeen lähettää vähän rahaa perheelleen kotiseudulle, kun me täällä ostamme niitä raketteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostin 24 kpl Roomalaisia ja yhden padan(?). Maksoi 1,50€.

Saman verran maksoi myös suojalasit, eli 1,50€.Nuo kaikki ovat semmoisia, jotka kerään myös pois, eli luontoon ei jää roskia.

Ja oli kiva että toit näkemyksesi esille. Taidankin ostaa tuplamäärän raketteja ihan sinun kiusaksi :)Onnea vuodelle 2009, myös AP:lle

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat