Tänään aloitan "Kesä-keho 2009" -ohjelman ja tulen näyttämään upealta bikineissä rannalla!

Vierailija

Papparazzeille tiedoksi.

Kommentit (7)

Vierailija

Joulun alla siivoilin kaappeja ja totesin siellä olevan muutamat housut jotka ei mahdu päälle. Josko vaikka tällä kertaa tekisi niin, että ensi kesänä mahtuisikin niihin housuihin. Tähän mennessä olen vaan katsellut niitä ja todennut josko taas sitten joskus.Tämän tavoitteen tavoittelun aloitin jo ennen joulua. Aloitin jumpassa käymisen muutaman vuoden tauon jälkeen ja homma jatkuu pyhien jälkeen. Joulunakaan ei tullut kauheemmin syötyä kiitos Enterorokon.Joten eiköhän me tehdä se nyt vuonna 2009.

Vierailija

tosin olen jatkuvalla syömisten tarkkailu ja liikuntakuurilla, periaatteenani on että mahdun koko ajan kaikkeen mitä garderoobistani löytyy ja jos alkaa koko 36 kiristää -->laihdutuskuurikin kiristyy. Käy myös taloudelliseksi kun ei tarvitse koon takia ostaa uusia perusvaatteita.Kiinteytystä tottakai ei voi koskaan olla liikaa, jumppaa jumppaa:)

Vierailija

tosin en tähtää kesään 2009, vaan lopuksi elämäksi=). tulisi liian kalliiksi palata entiseen elämään, sillä ennen joulua lähti aikamoinen kasa vanhoja vaatteita (jotka ei mahdu päälle, ovat vanhanaikaisia jne) pelastusarmeijan kirppikselle sekä myyntikirppikselle ne parhaat. 15kg pitäisi tiputtaa, aseina taistelussa sauvakävely, vesijuoksu ja pilates.

Vierailija

Salaisena aseena salsa. Onneksi lähtötilanne ei ole kovin paha, herkkujen poisjättäminen luultavimmin riittää. Plus se kiinteytys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat