Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

PREGENT STICK - Tuleeko aina haalea viivanpaikka?

Vierailija

Eilen illalla testasin ja tuli testiajan kuluessa näkyviin haaleista haalein toinenkin viiva. En erota onko väriä vai ei. Aamulla tein uuden testin ja nyt huomasin että se viivanpaikka tuli näkyviin melkein heti kun testi oli kastunut.Tuleeko siis tuohon testiin AINA viivanpaikka näyviin vai voisiko kyseessä olla oikea plussa?

Kommentit (11)

Tuo viivanpaikka nyt 4 vuotias. Juuri viime viikolla testasin samaisella testillä ja ei kyllä tullut mitään viivan paikkaakaan.Veikkaukseni on että plussannut olet.

ni ei tarvi kärvistellä. Noi viivan paikan tulkinnat on aina pepusta ja saattavat oikeesti olla ihan kumpia vaan.

Se ei tarkota väärää plussaa vaan väärää tulkintaa, jos siitä toisessa viivassa ei ole VÄRIÄ.

Sitä lähinnä ihmettelen, että eikö tuon haalean viivan olisi kuitenkin pitänyt olla tämän aamun testissä selvästi tummempi, koska pissa oli rakossa kahdeksan tuntia eilisen kolmen tunnin sijaan?Pitäisiköhän nyt sitten vielä hakea joku ei merkkinen testi apteekista, että saa selvyyden ennen uudenvuodenjuhlintaa?

ja etsimällä etsii viivanpaikkaa Pregent stickistä, niin kyllä siitä sellainen löytyy. Mulla on muutaman kerran käynyt niin, että viivanpaikka on tullut. Varsinkin jos olen katsonut kirkkaassa valossa ja tietystä kulmasta. Tekisin uuden testin eri merkillä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat