Katsoitteko eilen Maikkarilta "Morsian" sarjan avauksen? Kylläpä hempukkaa vietiin 6-0!

Vierailija

Mulla on kiintiö täynnä Laura Birniä. Pitäisi ilmeisesti aina olla kuulolaite, jotta saa selvää mitä se kulloinkin puhuu.

Kommentit (6)

iso osa puheesta ohi kun se oli pelkkää kuiskimista. Sen täytyy liittyä näyttelijöiden puhetyylin ja eläytymiseen, että ei voi puhua normaalisti. Kumma että ulkomaisissa leffoissa puheesta saa selvää ja näyttelijäntyö on kuitenkin onnistunutta.

Oikein tyyppiesimerkkikuvaus yksinkertaisesta rakastuneesta naisesta, joka huumassaan ei tajua miehen petollisesta kaksoiselämästä mitään!

En jaksa ymmärtää, miksi äänityksen taso on tän genren suomalaisissa leffoissa/sarjoissa ihan surkealla tasolla. Ja kuulossani ei ole mitään vikaa. Enkä halua huudattaa telkkaria, jotta kuulisin puheen. Tosin volyymin lisäys ei aina edes auta, kun puhe on yhtä sössötystä (Hymypoika-elokuva on tulee mieleeni "parhaimpana" esimerkkinä).

Yksi hyvä ystäväni seurusteli pitkään oikein maailmanluokan kusipää-nistin kanssa. Mutta kun se oli niiiiiiin ihana. JA kun se oli ton emännän paras kaverikin, niin totta kai sen oli pakko uskoa mitä se mies sepostaa. Meillä meni välit, kun äijä puhui niin paljon paskaa musta, ja tuo idiootti uskoi.Nyt ovat jo eronneet, kyllähän sitä jossain seitsemässä vuodessa ehkä alkaa ymmärtää, ettei se miehen kaman käyttö lopu rakkaudella, ja että ehkä se vika ei aina ole jossain muussa, kun kaikki asiat jää kesken ja kaikki epäonnistuu.Meidän välit ei tule koskaan palautumaan, eikä ole niin väliksikään enää. Pysyköön tyhmä yksinään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat