Haukutteko julkisilla paikoilla lihavia ihmisiä?

Vierailija

Törmäsin tässä ensimmäistä kertaa elämässä tilanteeseen jossa mun painoa kommentoitiin julkisessa tilanteessa. Oon ihan ihmeissäni koska näin ei ole todellakaan käynyt aikaisemmin. No ehkä painoni on nykyään jo niin iso, että sitä voi kommentoida.

Mietin vaan, että minkälainen tausta ja kasvatus on ihmisellä joka kommentoi julkisella paikalla toisen panoa? Vaikkakin niin että yrittää ettei se kuulu...

Sivut

Kommentit (28)

Joskus äärimmäinen normaalin ihmisen typeryys ärsyttää ja saattaa aiheuttaa kommentin puolisolleni. Typeryydellä tarkoitan tietämättömyyttä, vaikka olisi edellytykset tietää. Tai omahyväisyyttä tai silkkaa tyhmyyttä huonoon käytökseen liitettynä.

Esim. tällä palstalla turhilla kirosanoilla höystetyt omat, yksipuoliset, toisen kantaa huomioon ottamattomat viestit.

Jos on oppinut käytöstavat lapsena, ne osaa aikuisenakin ja siirtää omille lapsilleen.

että liikenteessä näkyy myös niitä lihavia, jotka ovat silmin nähden vammaisia tai muuten jälkeenjääneitä. Niitä en hauku. Tekevät varmasti oman elämänsä eteen se mitä tehtävissä on.

Kumma kun ei mikään sanominenkaan tehoa! Ei eväänsä liikauta, että tekis jotain, laiska kun mikä ja kittaa joka päivä ruualla olutta.Ei nämä läskit usko, vaikka lääkäri niille sanois. Ovat selityksen mestareita, että miksi ei sinne lenkille tai kuntosalille nyt oikein pääse.

Ihan niin kuin ei olisi mitään muita tapoja kehittää itseään kuin laihduttaminen. Onko sitten valmis ihminen kun on laiha? Monenhan pitäisi nostaa kuntoa ja rakentaa six-pack ja aloittaa kirjojen lukeminen tai runojen rustaaminen tai kokkailu tai kielten opiskelu ja uusi vuosi on taas lupausten aikaa. Harvoin kuitenkaan lukee varta vasten tehtyjä aloituksia siitä kuinka laiskoja kirjoittamisen aloittamisen luvanneet ovat kun ovat taas tänä vuonna lupauksestaa lipsuneet. Ihan sama homma se on lihavalle oikeasti saada se laihtuminen aikaan. Ihmisen kun pitää kuitenkin joka päivä syödä, käydä töissä ja hoitaa muutkin hommat. Ei mikään jää tauolle sitä diettiiä varten, tai muutakaan uutta.

Etenkin jossain pikaruokapaikoissa, oksettaa.

Lainaus:

että liikenteessä näkyy myös niitä lihavia, jotka ovat silmin nähden vammaisia tai muuten jälkeenjääneitä. Niitä en hauku. Tekevät varmasti oman elämänsä eteen se mitä tehtävissä on.

Ainoa ongelma on, ettei ehkä liiku tarpeeksi ja syö kiireessä melko epäsäännöllisesti mutta kiertää suklaat, pullat ja makkarat kaukaa, ei vain tykkää. Ylipaino vain on joku hormonaalinen juttu tai kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuva. Syö paljon hedelmiä ja kasviksia.Eli pitäkää mielessänne haukkujat, että joskus ylipaino ei johdu ylensyönnistä tai epäterveellisten ruokien syönnistä.

Moni kuvittelee voivansa sanoa ja huutaa ihan mitä tahansa toiselle ihmiselle. Se valitettavasti eristää sairaalloisesti ylipainoisia tästä yhteiskunnasta ihan joka päiväisessä arjessa. ;-(

Mutta kerran lentokentällä suoraansanoen v*tutti. Olin lähdössä työmatkalle toisellepuolella maapalloa. Tavaraa oli ihan tolkuttomasti mukana ja ylipainoillehan se meni. Ja tottakai vielä itse jouduin ylipainot maksamaan. Yritykseni luottokortilla maksamisen suhteen on erittäin tarkat säännökset. Noh, kuitenkin. Edessäni oli jonossa varmaan 160kg mies kahden matkalaukun kanssa ja hänellä ei mennyt ylipainon puolelle vaikka tämän miehen oma fyysinen paino oli enemmän kuin minun + laukkujeni.Mielestäni pitäisi olla sellainen järjestelmä jossa matkustaja+matkalaukut yhteispaino laskettaisiin. Koska se ihminen kuormittaa sitä lentokonetta ihan yhtä paljon kuin ne matkalaukutkin.Eikä tätä voisi kieltää millään "yksityisyydensuoja" höpötyksellä. Laukut ja matkustaja menisivät yhtäaikaa vaa'alle, ei siinä näkyisi tämän henkilön painoa erikseen. Eikä tätä yhteispainoa tarvitsisi mihinkään valotaululle kissankokoisin kirjaimin heijastaa. Se näkyisi vain henikökunnan näytöllä

mutta tässä yksi kerta ravintolaillan päätteeksi sanoin ääneen sen mitä en ikänä olisi uskonut sanovani. Ei vaan ollut mitään muuta millä "iskeä" takaisin sanaharkassa...ja nyt hävettää!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat