Teen abortin, koska ne halua yksinhuoltajksi

Vierailija

lapsi on toivottu ja rakkaudella tehty, mutta mies ei enää tunnukaan siltä, jonka kanssa loppuelämäni viettäisin.En halua pilata tulevaisuuden mahdollisuuksiani löytää sitä oikeaa vain sen takia että minulla on lapsi aiemmasta liitosta.Muutenkin yh tuntuu olevan yhteiskunnan pohjasakkaa, eli parempi abortoida ennekuin edes mies tietää raskaudesta mitään

Kommentit (3)

Entäs, jos mies haluaisikin pitää lapsen? Niin, että hän olisi se yksinhuoltaja. Tai niin, että lapsi asuisi hänen luonaan muuten ja sinun luonasi sitten viikonlopun kerran kahdesa viikossa?Kuitenkin lapsen ainutkertainen elämä kyseessä.Tai oletko ajatellut, että lapsen voi antaa adoptoitavaksi? Suomessa paljon pariskuntia, jotka haluaisivat adoptoida suomalaisen lapsen. Parempi vaihtoehto kuin abortti. Myös oman mielenrauhasi kannalta.

Muistan itsekin ne sekavat tunteet kun olinkin tullut raskaaksi. Halusin peruttaa koko jutun moneen kertaan ennen vauvan syntymää. Kaikkien tunteiden läpikäyminen kuuluu raskauteen.

mutta olet valmis tappamaan hänet nyt kun hän on puolustuskyvytön.Jos et halua yksinhuoltajaksi niin miksi et vain antaisi häntä pois toisen hoitoon?

Vai pelkäätkö että kiintyisit häneen jos odottaisit loppuun sen minkä aloitit (raskauden) ja olisit kiikissä?Nyt on hyvä mennä tapattamaan lapsi kun et ole vielä nähnyt häntä.

"mitä ei näe, ei ole olemassa"..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat