Millainen on tuntemasi peräkammarinpoika/-tyttö?

Vierailija

.

Kommentit (9)

Oikeasti hän haluaisi vaimon ja lapsia, mutta hänellä ei ole tarpeeksi sosiaalisia kykyjä hankkia niitä. Äitinsä on toisaalta surullinen, ettei poika meinaa saada perhettä, mutta toisaalta iloinen siitä, että poika on hänen kaverinaan. Äiti sitoo pojan monella tapaa kotiin; tekee kaikki ruoat ja vaatii, että poika on aina kotona syömässä, soittelee kuin pikku lapselle, että "missä sinä olet", pesee kaikki poikansa pyykit ja huolehtii täysin kaikki kotihommat. Pojalla eli miehellä ei ole mitään yksityisyyttä, vaan äiti pyörii koko ajan ympärillä.

Käytti myös verukkeena, että vanhempansa tarvitsevat hänen apuaan, vaikka tilanne oli ihan toisin päin. Oli myös alkoholisoitunut ja työkyvyttömyyseläkkeellä. Vanhempiensa kuoleman jälkeen pelkkää alamäkeä, ei huolehtinut terveydestään lainkaan, kuoli 52-vuotiaana infarktiin.

Todella mukava, avulias ja hauska. Tulee toimeen omillaan eikä ole juoppo. Sääli ettei ole löytänyt naista, joka osaisi arvostaa miehen kilttiä luonnetta.

peräkammarin poikia tunnen kaksi. todella mukavia ja varmasti jotkut saisivat heistä hyvät miehet itselleen, ja isät lapsilleen, mutta eivät ole mitään "Iskijätyyppejä" eivätkä maailman komeimpia. toivon että joku heidät tulee kotoaan hakemaan=)

Asuu äitinsä kanssa, ei tee kotona mitään muuta kuin juo, yksin tai kaveriensa kanssa. Kännissä on ilkeä äidilleen (saattaa esim. keskellä yötä herättää äitinsä hänelle ruokaa laittamaan.. Ei ikinä auta äitiään siivoamaan, ei tee ruokaa, ei käy kaupassa jne.Täytyy kyllä sanoa että, ihmettelen myös tätä äitiä joka sallii poikansa käytöksen, ei vaadi mitään pojalta. Heittäis ulos mokoman ilkimyksen, ei kaikkea tarvitse äitiyden nimissäkään omilta lapsilta sallia.

asuu vanhempiensa kanssa, koska kuulemma huolehtii heistä (kolaa lumet luultavasti). syö äidin laittamaan ruokaa, ja eväät töihin laittaa äiti. juopottelee ja kulkee n 20vuotiaiden amislaisten kanssa baarissa viikonloput ja saattaapa tuota juoda viikollakin. on ihan todella hyvässä ammatissa, ja arvostettukin omalla alallaan, mutta mun mielestä se on juoppo. tuunaa autoja ja mopoja=).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat