Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

keksikää meille tekemistä:)

Vierailija

äiti,isä ja kaksi lasta. Lapset 1v ja 8v. Turun seudulta.

Kommentit (15)

Vierailija

Lähtekää kävelylle Naantaliin. Voitte käydä Kailon saaressa vilkaisemassa, miltä muumimaailmassa näyttää, kun muumit nukkuu talviunta. Alueelle pääsee talvella ilmaiseksi kävelemään.Käykää kävelyn jälkeen syömässä Kala-Trapissa tai Merisalissa. Tai keskustan Hesessä tai Naantalin Aurinkoisessa.

Vierailija

Menkää Caribiaan, Naantalin kylpylään tai johonkin uimahalliin uimaan.Esim. Raision uimahalli Ulpukassa vesiliukumäki lapsille.Kaarinan uimahallikin on tehty lapsia ajatellen.

Vierailija

Laittakaa kunnolla lämmintä päälle, ottakaa kuumaa mehua mukaan ja menkää ihmettelemään Kuusiston linnanraunioita. Vieressä on myös Kappelivuori, jonne on tehty luontopolku.

Vierailija

Tehkää retki Paraisten keskustaan.Tehkää kävelyretki Malmilla ja käykää jossain syömässä.Jos tykkäätte ajella, menkää lautalla käymään Nauvossa ja sitten takaisin.

Vierailija

Tsekastkaa netistä, pääseekö tänään yleisöluistelulle esim. Varissuon tekojääradalle. Se on jännittävästi luolassa, ihan elämys, jos ette ole käyneet.

Vierailija

Oltais kyllä menty muuten. Luistelemisessa ei oikein ole tolle 1v mitään. Uimaan voitais mennä mut iskä ei tykkää. Yritän kyllä kovin puhua ympäri tässä samalla:)

Miten voikin taas olla näin vaikeeta...

Vierailija

Ett Hem-museon pitäisi olla tänään auki. Piispankatu 14. Siellä on joulunäyttelykin. Pääsette kurkistamaan vanhaan aikaan. :)I

Uusimmat

Suosituimmat