Vierailija

äiti,isä ja kaksi lasta. Lapset 1v ja 8v. Turun seudulta.

Kommentit (15)

Lähtekää kävelylle Naantaliin. Voitte käydä Kailon saaressa vilkaisemassa, miltä muumimaailmassa näyttää, kun muumit nukkuu talviunta. Alueelle pääsee talvella ilmaiseksi kävelemään.Käykää kävelyn jälkeen syömässä Kala-Trapissa tai Merisalissa. Tai keskustan Hesessä tai Naantalin Aurinkoisessa.

Menkää Caribiaan, Naantalin kylpylään tai johonkin uimahalliin uimaan.Esim. Raision uimahalli Ulpukassa vesiliukumäki lapsille.Kaarinan uimahallikin on tehty lapsia ajatellen.

Laittakaa kunnolla lämmintä päälle, ottakaa kuumaa mehua mukaan ja menkää ihmettelemään Kuusiston linnanraunioita. Vieressä on myös Kappelivuori, jonne on tehty luontopolku.

Tehkää retki Paraisten keskustaan.Tehkää kävelyretki Malmilla ja käykää jossain syömässä.Jos tykkäätte ajella, menkää lautalla käymään Nauvossa ja sitten takaisin.

Tsekastkaa netistä, pääseekö tänään yleisöluistelulle esim. Varissuon tekojääradalle. Se on jännittävästi luolassa, ihan elämys, jos ette ole käyneet.

Oltais kyllä menty muuten. Luistelemisessa ei oikein ole tolle 1v mitään. Uimaan voitais mennä mut iskä ei tykkää. Yritän kyllä kovin puhua ympäri tässä samalla:)

Miten voikin taas olla näin vaikeeta...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat