Vierailija

Hän viihtyy todella hyvin äitini luona. Äiti asuu pienessä asunnossa ja veljeni joka on yli 40v. majailee siellä todella paljon. Nytkin on ollut joulusta alkaen siellä, todennäköisesti on uudenvuoden ylikin. Hän etupäässä tuijottaa vain telkkaria, käy ehkä kaupassa ostamassa jotain. On kyllä tarkka rahoistaan että jos ostaa jotain niin etupäässä vain itselleen. Hänellä on myös vähän huonot hermot, saattaa helposti alkaa rähisemään äidille jostain pikku asiasta.

Ihmettelen kuinka aikuinen mies viihtyy äitinsä helmoissa niin hyvin. Minusta hän on laiska ja saamaton, vaikka ei mitenkään pahaluonteinen, mutta ei tee siis hyvää eikä pahaa.

Sivut

Kommentit (18)

Lainaus:

Minusta veli on itse ajanut asiansa siihen malliin, hän on laiska ja vetelä.

Se puhumtattomuuskin on mielestäni itsekkyyttä.Hän ei ole koskaan seurustellut, eikä tietääkseni ole koskaan edes tapaillut ketään naista.
Häh, millä kaavalla? Selvästi veljelläsi on mielenterveysongelmia, siitä kertoo esim. tuo ettei ole seurustellut koskaan. Eihän tuo kivaa ole kenenkään näkökulmasta, kaikkein vähiten veljesi. Valitettava tosiasia on, että mielenterveysongelmaisella IHAN OIKEASTI jo pelkässä olemisessa ja sen kestämisessä voi olla tarpeeksi tekemisestä, normaali elämä on mahdotonta. Se on hirveän traaginen kohtalo ja lähimmäisetkin (kuten äitisi joutuvat kärsimään). Onko veljesi terapiassa? Halukas lähtemään siihen? Jos halua ei ole, vaihtoehdot voi olla vähissä. Äitisi voi lopettaa veljesi "paapomisen" ja siitä voi seurata hyvää, tai sitten huonoa. Ehkä riski kannattaisi ottaa.

on ollut työttömänä viime ajat ja sanoi ettei kukaan terve ihminen töihin mene, jos pärjää muutenkin.

Mutta sanoi että etsii paraikaa työpaikkaa toiselta paikkakunnalta, sekin ihmetyttää koska hän on todella siis niin kiinni äidissä.En usko että hän harkitsee itsemurhaa tms. ei hän niin sairas ole. Tietysti mielenterveysongelmia on ja tuollaisella elämäntavalla niitä tulee lisää.

Mutta ehkä hän hakee turvaa äidin luota, sitä turvaa jota paitsi jäi lapsena.ap.

muissa hän näkee kyllä helposti kaikenlaisia vikoja, niistä hän kyllä puhuu.

Eikä hän päällisin puolin mitenkään epänormaali ole, on tiukkapiponen

ihminen, moralisoiva ja piikikäs.

Jos hän laihduttaisi edes 10 kg olisi varmasti jo parempi olla. Hän on ollut

koko ikänsä hyvin lihava.ap.

eikä oikeastaan kuulu sulle pätkääkään.Jos veljesi viihtyy äitinsä kanssa niin hyvä. jos äiti haluaa passata hän tä niin hyvä. Jos taas äitisi EI halua passata poikannsa niin sekin on HÄNEN asiansa päättää ja hoitaa. TUrha sun on siihen väliin ängetä.Se, että koko juttu sua ärsyttää, kertoo todennäköisesti mustasukkaisuudesta. Haluaisit, että äitisi olisi olemassa SINUA varten, ainakin aina silloin kun käyt hänellä kylässä.

vaan ajattelen vanhaa äitiäni joka joutuu passaamaan ja ostamaan

ruoat veljelleni joka vain kiukuttelee, eikä todellakaan auta kotitöissä tms.Minusta veli on itse ajanut asiansa siihen malliin, hän on laiska ja vetelä.

Se puhumtattomuuskin on mielestäni itsekkyyttä.Hän ei ole koskaan seurustellut, eikä tietääkseni ole koskaan edes tapaillut ketään naista.

Ilmeisesti ei tyttöystävää?Semmosta se on näitten mielenterveysongelmaisten kanssa. Ketään ei saisi vaivata ja sitten jos tekevät itsemurhan, itketään että miten itsekästä. Toiset ihmiset ei vaan kestä sitä että ei ole mitään elämässä ja yksin pitäisi olla kaikki päivät. Ja töitä ja ystäviä voi hankkia, mutta se voi olla vielä tuskallisempaa kuin yksinolo, joten.

Lainaus:

Se minusta on käsittämätöntä kuinka ihminen jaksaa katsoa tv:tä aamusta iltaan ja päivästä toiseen, tekemättä yhtään mitään.
Ilmeisesti veli ei käy töissä?Itse olen kärsinyt vähän samantapaisista ongelmista kuin veljesi, onneksi voin nyt tosi paljon paremmin. Voihan olla että veljesi on vain laiska, mutta epäilen kyllä että hänellä on tietynlaisia mielenterveyden ongelmia, siitä kertoo esim. rähinäkohtaukset ja tuo ettei hän pysty läheisiin ihmissuhteisiin, ts. ei ole ikinä seurustellut. Ehkä sitä tilaa voisi terveen ihmisen näkökulmasta kuvata sillä, että odottaa jotain suurta jännitystä ja pelkoa aiheuttavaa. Esim. pitää esiintyä tuhatpäiselle yleisölle aiheesta josta ei oikein tiedä edes mitään ja varmasti tulee nolanneensa itsensä jne. Se jännitys sitä ennen... Harva varmaankaan pystyy tekemään mitään hirveän mielekästä siinä mielentilassa ja jännityksessä. Itse vietin tuollaisessa olotilassa käsittämättömän pitkiä aikoja ennen kuin rupesin ymmärtämään mistä on kyse. En käsitä näin jälkikäteen miten ihmeessä jaksoin sitä niin kauan tappamatta itseäni. Se vaihtoehto oli kyllä mielessä todella usein..

niin mitä sitten? Eiks se ole kiva et molemmilla on seuraa? Mut jos asia häiritsee myös äitiäsi eikä vain sinua, niin kannattaahan se ottaa velipojan kanssa puheeksi?

niin veli on aina siellä. Hänellä on omakin asunto mutta hän

passauttaa itseään äidin luona. En usko että äiti on tyytyväinen asiaan,

mutta minkäs tekee.

Toisten veljien luona hän ei juuri kyläile, jos kyläilee niin istuu sielläkin hiljaa

nurkassa. Hän on myös reilusti ylipainoinen.ap.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat