Mistä saisin tilaajalahjaksi VANAMO kaulakorun??

Vierailija

.

Kommentit (7)

useinhan esim. vauvalehden tilaajalahja on niin arvokas että lehdet tulee käytännössä kaupanpäälliseksi.Itse sain meidän perhe- lehdestä (äitini tilasi vuodeksi ystäväntilauksena) kaksi settiä muumilakanoita, ovh 41e/setti eli 82e arvoisen lahjan ja vuositilaus oli alle tuon summan.

Eli tuli halvemmaksi vuoden lehdet+lakanat kuin ostaa pelkät lakanat kaupasta. Vaikka niitä lakanoita sais jostain alle ton ovh hinnan niin siltikin varmasti kannatti.

En tiedä onko enää ajankohtaista mutta Kodin kuvalehden 15.1.2009 ilmestyneessä numerossa oli vanamo kaulakoru ystävätilauslahjana. Voimasssa tämä tarjous on 13.3.09 saakka. Ainakin kirjastosta varmaan vielä lehden löydät jollet ole siihen aiemmin törmännyt ja lehti kiinnostaa. Lehden tilausjakso on 9kk ja hinta 79 euroa. Ei mielestäni paha hinta sekä korusta ja lehdestä jos kumpikin kiinnostaa.

niin tietysti kannattaa tilata se tilauslahjan kera. Silloinhan se tulee halvemmaksi, saa korun ja lehdet. Mutta jos tilaa lehdet vaan sen takia, että saa korun, niin sitten siinä ei ole mitään järkeä.

Mutta jos odotat että joku soittaa vauvalehden tarjousta puhelimeesi niin saat vuoden vauva lehden hintaan 35 euroa ja tilaajalahjan kaupan päälle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat