Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tarkoitus elää tämä kuukausi tosi tiukalla että saan 500e säästöönrahaa käytettävissä koko kuukautena jotain 360 euroa, sillä pitäis saada ruoat, tupakat, maidot ymstupakkaan menee jo satanen, onko ihan älytön idea yrittää laittaa tuo 500 säästöön, vai voinko onnistua? minä 2 kaksi lastasyödään kaikki muualla ilmainen ruoka aamupäivisin ja lapset saavat välipalan myös eli iltapäiväruoka vain sekä aamu/iltapalat

260 euroa siis jää rahaa joilla pitäisi syödä, kahvit ostaa, maidot yms, pakkanen täynnä ruokaa, sen aattelin tyhjentää ensin.jauhelihaa saan ostettua tosi halvalla lähikaupasta kun puolet lihoista melkein aina -50%, 400grammalle jää hintaa 1,20e

Kommentit (21)

=)jotain 50 senttiä siis kpl, siitä saadaan kahden päivän aamu ja iltapalat :)tykkäävät onneksi syödä aamuisin puuroa ja iltaisin leipää/jogurttiaJos en säästä tuota 500 euroa niin se menee kyllä sitten johonkin muuhun, hätävara rahaakin olisi kiva olla säästössä, kesän reissu ei montaa sataa maksa, mutta haluan nyt säästää kun kerran on vielä mahdollisuus syödä päivisin muualla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täällä väki ihmettelee äidin tärkeysjärjestystä: haluaa säästää 500 euroa (ryyppyreissuun ilman lapsia tai lasten kanssa tai johonkin muuhun mitä ei kehtaa sanoa), mutta ei lopeta tupakanpolttoa, jotta saisi lapsilleen ruokaa tässäkin kuussa. useammin kuin kerran hävettää ap puolestasi. halusit vinkkejä kuinka ruokit lapsesi makaronilla ja perunalla kuukauden ajan jotta saat itse vetää tupakkaa.

leivät voisin leipoa itse, ei montaa euroa tulisi kuukaudessa maksamaan jauhot, pakkasessa pariksi viikoksi ehkä ruokaa, jauhelihaa saan sillä 1,20 eurolla sen 400g, siitä tekee vaikka makaronilaatikon, menee pari päivää.

ylimääräiseksi laskin tuon 60 euroa, jos tulee jotain yllättävää (jos nyt pääsee rahat loppumaan niin onhan mulla se 500e säästössä kuitenkin)

tupakka ei ollut tässäkään ketjussa se pääasia, vaan se että pystyykö 260 eurolla ostamaan kuukauden ruoat ymsvoi luoja mitä sakkia täällä taas pyörii (no ei ole kyllä ihme, taida muuta elämää ollakkaan)

säästänhän minä ne tupakkarahat vaikka siinä etten juo ikinä alkoholia tai osta itselleni vaatteitaälkää oikeesti jaksako kun ette tiedä rahankäytöstäni muuten MITÄÄN!!!!

kahden kuukauden ajan??

Jos kerran kesään asti on aikaa säästää.Tyhmää syöttää lapsille surkeaa sapuskaa kuukauden ajan ja sitten elää leveesti toinen kuukausi.

uskon, että pystyt ruokkimaan lapsesi jopa suht hyvin tuolla rahalla. Sehän tekee 65 e per viikko.Aamiaiseksi puuroja ja maitoa, iltaruoaksi keittoja ja siitä halvasta jauhelihastahan saa vaikka mitä. Älä unohda kasviksia. Jätä pois valmisruoat, jukurtit, murot jne.Ja sen minkä pystyt säästämän röökeissä laitat tietty lastesi ruokakassaan, eikös ;)

lapset mitään surkeaa sapuskaa syö (siis makaronilinjalle ei tarvii mennä)yksi lämmin ateria vaan päivässä niin luulis riittävän

toinen juttu onkin sitten, pystyykö olemaan ostamatta mitään erikoista kuukauden ajanLainaus:

kahden kuukauden ajan??

Jos kerran kesään asti on aikaa säästää.Tyhmää syöttää lapsille surkeaa sapuskaa kuukauden ajan ja sitten elää leveesti toinen kuukausi.

ketjun tarkoitus oli kysellä että onko syöminen tuolla rahalla ylipäätään mahdollista, mutta eihän täältä voi mitään kysellä.Rahaa haluan säästää, että päästään lasten kanssa ensi kesänä reissuun kun ilman säästämistä siihen ei ole varaa, jos ennen kesää tempaistaan toinenkin köyhä kuukausi, tai miksei vaikka kolmaskin, niin saadaan sen verran rahaa kokoon ettei tarvitse pitkään aikaan murehtia rahasta. ensikuussa kuitenkin ruokaan rahaa sitten taas 760e kuukaudessapakkasten ruoilla pärjätään ainakin 2vk ilman että ostan mitään lisää

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat