Tietokoneapua kaipaan! Yritin laittaa Nalle Puh -esikoulupeliä koneellemme,

Vierailija

poikani sai sen joululahjaksi. Meillä on Windows XP käyttöjärjestelmä ja suht uusi kone. Vapaata kiintolevytilaa näyttäisi olevan vielä 197Gt .Pelin saa ladattua koneelle, mutta kun yrittää pelata, tulee ruutuun "laatikko" Director Player 6.0 jossa lukee This program requires at least 3MB of free virtual memory to run eikä peli siis käynnisty.En tosiaan tajua juurikaan tietokoneiden päälle...mitä tuo free virtual memory on käytännössä..?

Kommentit (10)

Kokeile:

Käy avaamassa Käynnistä-valikosta ohjauspaneeli. Päävalikosta klikkaa Suorituskyky ja ylläpito. Sieltä säädä visuaalisia tehosteita -rivin klikkaus. Ja niistä kaavakkeista välilehti "lisäasetukset". Siinä alinna on näennäismuistin koko. Muuta-nappulasta näkee miten näennäismuistia käytetään. Mulla on kahdessa ekassa pallo kohdassa ohjelmille ja alinna 279Mt ja tuo ohjelma kyllä toimii kivasti.

Kyllä koneessasi on varmasti tarpeeksi muistia ja "voimaa" pelin pyörittämiseen. Tuo wXP:n ainainen virtualmemory temppu vain vittuilee. Elikkä tossa tulikin pari ihan hyvää vihjettä ja linkkiä kuinka toimit. Noilla eväillä lähtee pelit taas toimimaan..

alinna 1536Mt (koneellamme ei ole juurikaan ohjelmia tai isoja pelejä). Mutta silti ei vaan peli toimi :( Harmi pojan kannalta, kun oli niin odottanut tätä peliä!ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat