Vierailija

Jos sisaruksia on useita ja vanhemmat antavat yhdelle sisaruksista ja hänen perheelleen jouluisin ja syntymäpäivinä rahalahjan, niin voivatko muut sisaret sitä tiedustella vanhemmilta tai sisarelta, joka saa rahaa, vai onko epäkohteliasta puuttua asiaan? Vanhemmat saavat tietysti antaa kenelle haluavat rahojaan.

Kommentit (9)

jos rahalahjoihin olisi joku sellainen selitys, joka teille kuuluisi, niin kyllä se olisi teille selitetty.Jos teidän mielestä vanhemmat saa antaa rahansa kenelle haluaa, niin äläkää puuttuko siihen ollenkaan. Kaikki puuttuminen kertoo, etteivät he teidän mielestänne oikeasti saa tehdä rahoillaan mitä haluavat.

jos yks perhe saa satasen kirjekuoressa jouluna ja toiseen perheeseen roudataan pleikkareita ja talvihaalareita ja ruokakasseja pitkin vuotta niin se satasen jouluisin saava perhe voi hyvinkin saada ajan saatossa vähemmän

on tämä sitten pieni- tai isotuloinen. Eri asia on sitten, kannattaako sitä ottaa esille. Jos vanhemmat noin toimivat, eivät välttämättä tajua tekevänsä väärin.

mutta kuten sanoit, vanhemmat saavat itse päättää rahoistaan. Onko rahaa saava perhe pienituloinen ja enemmän rahan tarpeessa kuin muut vai auttavatko he muuten vanhempia muita sisaruksia enemmän?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat