Soitimpa naapuriin poliisit viime yönä.

Vierailija

Heiltä kuului kamala meteli, ihme pauketta, naisen itkua ja kiljumista. En enää jaksanut kuunnella, soitin poliisit paikalle. Heillä on kaksi pikkutyttöäkin. Tuskimpa hyötyä oli, kun kerran elää väkivaltaisessa suhteessa, mutta tulipahan ainakin tälle kerralle loppu, vaikka eihän sitä voi tietää kuinka tilanne siitä jatkui, surullista :/Omakin lapsemme kuuli mekkalan ja ihmetteli mitä naapurissa tapahtuu :/

Sivut

Kommentit (30)

jos naapurista kuuluu huutoa ja mahdollisia väkivallan ääniä, ja etenkin jos paikalla on mahdollisesti lapsia, niin kyllä soittaminen kannattaa. Joku lahopää kertoi eräällä keskustelupalstalla kuunnelleensa hakkausta kuukauden, pari, kunnes nainen haettiin paikalta ruumisautolla.

ap:n naapurin muijan putket on sidottu, jotta ukko saisi nyrkin osumaan tarkemmin? Mitä logiikkaa tässä on? Ei ymmärrä ei!Jos ännän paikalle laittaisi ämmän, niin osuisko vielä paremmin?

taitaa vankilat täyttyä nyt näin joulun pyhien jälkeeneri asia on vetääkö turpaan niin, että hampaat lentelee, mutta sivistyneet osaavat tapella sanaakaa vaihtamatta jopa vuosi kausia.

Olemme normaali keskiluokkainen perhe. Farmari volvo, omakotitalo, koira ja kaksi lasta. Noh, ihan päiväsaikaan tosiaan meillä puhkesi riitä. Siinä sitten perkelettä ja helevettiä huudettiin ja argumentteja vaihdettiin karjumalla. Normaalia(?) tuulettamista. Tai siis normaalien ihmisten normaalia riitelyä, mitä av-mammat eivät ilmeisesti harrasta vaan käyvät mielummin terapiassa ja syövät pameja (se olisi ilmeisesti terveellisempää).Ketään ei siis lyöty eikä olla koskaan lyötykkään, mutta ilmeisesti naapurit näin kuvittelivat kun tuli poliisi soittamaan kelloa. Hyvin olivat asiallisia ja puhuttelivat meitä siinä pihassa hetken ja kun huomasivat että minä (eikä mieheni) ollut vuodattanut kyyneleitä ja siinä sitten jutustellessamme alkoi meitäkin vähän naurattaa lähtivät poliisit pois. Sen jälkeen jos on tullut tarve riidellä kovaäänisesti ollaan pyritty vähän hillitsemään äänijänteitä.

kijlju, itke tai paru kovaan ääneen yöaikaan mieheni takia. Eikä myöskään kuulu seiniin osuvaa pauketta. Jos naapuriin kuuluu kova mekkala niin mitä lapset joutuvat kuuntelemaan siellä omassa huoneessa nukkuessaan tai jopa samassa huoneessa?Pientä vastuuta lapsista!Ap

Ovat sellaisia sosiaalitapauksia. Eniten harmittaa, että heillä on viisi lasta...miksi?!No asiaan. En ole koskaan soittanut poliisia kun on niin korkea kynnys. Auta ap vähän. Mitä sanoit kun soitit jne.?

sen sijaan itsetyydytys on laillista ja ihan kivaa. Asun mielummin itsetyydyttäjän av-mamman naapurissa kuin vaimonhakkaaja viitosen naapurissa :-)

Kodin henki piinallinen ja ahdistunut, kun ei osata puhua asioita selviksi. Lpaset ahdistuu, oppivat saman mallin kuin vanhempansa eivätkä osaa ilmaista itseään, osoittaa todellisia tunteita. Tästä on kuulepas sivistys kaukana. Mieluummin vaikka hudetaan kilpaa, pyydetään anteeksi ja rakastetaan täysillä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat