Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä ei ole, ja ajattelin että kuvaputkitöllöä katellaan kunnes se menee rikki, tai jostain ilmaantuu sen verran ylimääräistä rahaa että käteisellä ostetaan uusi.

Velaksi en viitsi sellaista turhaketta ostaa kun toimiva telkkari kuitenkin on.

Mutta on ne taulutelkkarit niin paljon nätimmän ja siromman näköisiä....

Sivut

Kommentit (38)

Lainaus:

Vanha saa olla niin kauan kun kestää, toivottavasti vielä vuosia.En keksi yhtäkään syytä miksi ostaisimme uuden. Tässä nykyisessä on huippu kuvanlaatu, toisin kuin monissa uusissa... Toisekseen en ymmärrä sitä, että millä tavalla elämänlaatuuni vaikuttaisi se, että tv olisi parikymmentä senttiä litteämpi. Olohuoneen kalustusta ei ole rahaa uusia, joten uusi tv menisi vain vanhan tilalle vanhaan kalusteeseen (kuten kaikilla muillakin ainakin omassa lähipiirissäni).
Onnea vaan!

Meillä on kolme kuvaputkimallia ja yksi lituska on ollut nyt vielä varmaan pari viikkoa.Kuvaputkimallit menee vaihtoon, kun ikä näyttää mittarissa 10v. Sitten tulee littanat tilalle sitä mukaa. Käytännössä siis jo ehkä ensi vuonna tulee yksi littana lisää.

ja ääni hiljaisella katsotaan, voidaan katsoa myös vanhasta putkitelkusta. ei ne ohjelmat siitä parane vaikka olisi kuinka hi-fi peli, ja näyttelijätkin on vanhoja ruttunaamoja.

Miksi tuhlata rahaa johonkin vähemmän tärkeään, kun taloudessa on jo kuitenkin täysin toimiva tv? Meillä on muutaman vuoden vanha 32 tuuman tv, joka on moitteettomassa kunnossa. Emme myöskään katso vuokraelokuvia, että tarvitsisimme kotiteatterin.

Mutta tänään jo sitten onkin.Alkoi vanha kuvaputki reistailemaan ja tuottamaan sen verran mustaa nokea ympäristöön että katsoimme turvallisemmaksi vaihtaa sen uuteen ennen kuin kokko roihuaa keskellä olohuonetta.Kaunishan tuo on katsella, mutta valmistautunut olin ettei meille vuosiin vielä olisi tuollaista hommattu.Tuntuu aivan jumalattoman suurelta tuo 32" kun vertaa vanhaan telkkuun. Onneksi emme ostaneet sitä 37" joka oli harkinnassa myös.

on kuvaputkimallia ja taulu-tv.tä ei sen tilalle hankita ennen kuin menee rikki tai ennen kuin taulu-tv on edes jollain tavoin kilpailukykyinen tai mielellään parempikinkuin tuo kuvaputkitelkkari.Teinin pienessä huoneessa pieni taulu-tv ajaa asiansa, mutta olohuoneeseen mahtuu hieman isompikin tv, joten en näe mitään syytä vaihtaa tauluun, joiden katsominen tuppaa kaikkineen vielä olemaan aika surkeaa. Toivon mukaan tuo vanha pelittää nyt vielä ainakin muutaman vuoden, jottei tarvitse turhaan ostaa näitä nykyisiä taulu-tv:itä vaan voi sitten n. 5-10 vuoden päästä ostaa toivon mukaan jo paremman taulu-tv:n.

Meillä on leveä kuvaputkimalli jonka saimme äidiltäni lahjaksi kaksi vuotta sitten.Joskus on käynyt mielessä taulutelkkarin ostaminen tilansäästöä ajatellen mutta kuulemma nykytekniikka ei ole ainakaan sisäänrakennettujen digiboxien puolesta niin kehittynyttä että kannattaisi kovin paljon niihin laitteisiin sijoittaa..Siispä meillä on vielä vanhanaikainen malli ajan X verran.

kotiteatteri on. videotykit ym. hienoudet ja kuvaa katsotaan 2 metriä leveältä valkokankaalta. olisi kuin elokuvissa.huono puoli vaan,että videotykin lamppu maksaa halvimmillaan 300 euroa ja kestää noin 2500h.eli ei halpaa lystiä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat