Vierailija

Mikä merkki on hyvä ja luotettava? Vanha Upo sanoi sopimuksensa irti ja uusi pitäisi saada pikaisesti... Ja mitä mieltä olet kuivausrummuista? Kannattaako sellainen hankkia?

Kommentit (7)

Joku perusmalli kai. Täyttömäärä 7kg. Maksoi muistaakseni n.370e. Olen ollut todella tyytyväinen! On hiljainen ja puhdasta tulee. :) Tosin entinen pesukoneemme oli turkasen vanha Siemens, jossa toimi enää yksi pesuohjelma, että sen jälkeen on varmaan tyytyväinen mihin vaan... :)

Sellaisen toivon voivani ostaa kun tuo vanha kone sanoo sopimuksen irti. Toivottavasti ei vielä pariin vuoteen...Kuivausrummusta; jos pyykit kuivuvat muutenkin ihan hyvin, nin en suosittele kuivausrumpua. Vien jonkin verran sähköä ja kuluttaa vaatteita. Mutta jos talosaa on suora sähkölämmitys, niin sittenhän se lämpö, mikä syntyy siitä rummusta tulee suoraan käyttöön, eli sähkö ei maksa siinä tapauksessa ihan niin paljon.Meillä on suorasähkö ja kodinhoitohuoneessa lattialämmitys, joka on säädettävissä hyvinkin lämpöiselle. Lämmitys tapahtuu yösähköllä, joka on halvempaa. Kuivausrumpua en meille hankkisi, koska pyykit kuivuvat hyvin teliseessä ja telineellekin löytyy ihan hyvin tilaa kodinhoitohuoneesssa.

paljon vikoja ja asiakaspalvelu on keskiajalta! Jos mahdut kuivattamaan muuten niin mäkään en kannata kuivausrumpua, älytöntä sähkön tuhlausta. Muistattehan että pyykkiä voi kuivattaa ulkonakin, parvekkeella tai pihalla jos ei ole kovin kostea ilma. Siis myös talvella!

Kannattaa mennä johonkin liikkeeseen jossa on laaja valikoima (markantalo, gigantti, veikon kone etc.) ja tutkiskella siellä. Jossain vaiheessa se myyjäkin tulee tiedustelemaan "voisinko auttaa" ja varsinkin jos se on miesmyyjä, niin siltä voi sitten kysellä lisää. En halua olla sukupuolirasisti, mutta jotenkin luotan elektroniikka-asisoissa enemmän miesmyyjään kuin naiseen..

mutta ikävä kyllä myös hinnaltaan :-( Harva raaskii sellaista ostaa. Jos ei Mieleen ole rahaa, niin sitten kaikki Rosenlewit, Siemensit,UPOt, LG:t jne. ovat kaikki samaa tasoa. Halpikset (Candy, Ahma...) sitten kannattaa mieluummin jättää kauppaan.Meillä LG:n pesutorni, pari vuotta vanha eikä ole ollut mitään vikaa. Ei ollut ihan karvalakkimalli kyllä silloinkaan. LG:ssä moottorilla on 7 vuoden takuu ja käyntiääni todella hiljainen. Täyttömäärä 7kg ja energialuokka ja pesutulosluokka A.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat