Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kylpylästä, hotellista, minigolfista ym.

Sivut

Kommentit (17)

ilmoille palvelu on todella surkeaa. Ravintoloissa (vai mitä syöttölöitä ovatkaan) kestää kauan ennen pöytään ohjausta ja ruuan saapumista vasta saakin odotella. Tarjoilijoiden naamat ovat norsunvitulla ja palvelu on ala-arvoista. Kun se kauan odotettu ruoka lopulta saapui se oli ihan ok.Kylpylässä ei ollut sunnuntai-iltapäivänä juuri ketään, taitaa tolkuton hinta karkottaa muut kuin rikkaat venäläiset.

Kun siellä oltiin, niin oli aivan liikaa porukkaa päästetty samaan aikaan sisälle. Sinänsä ihan kiva kokemuksena, mutta ei ole hinkua mennä uudestaan. Kova meteli, kauhea tungos, ja sallittu juominen aiheutti sen että halusi mennä radan läpi mahdollisimman nopeasti. Tietysti jos sattuu olemaan vähemmän porukkaa, niin voi olla kivempi.Ravintoloista suosittelen kreikkalaista. Hyvää ruokaa!

oli ihan ok.Meillä oli ihen rento meininki ja ei tarvinut jonotella, koska ei niitä reikä tarvinut numerojärjestyksessä lyödä ainoastaan viimeisen reiän pallo meni suoraan tiskille.

ja hotelli perussiisti, ihan yläkerran huoneisiin ei kuulu mitään yöhälinääkään... amarillooli ihan syvältä, hohtokeilaus tosi kivaakaiken kaikkiaan mukava reissu =)t. äippä ja tytöt (10 ja 11v)

Hotelli oli siisti.Valitettavasti jouduimme syömään Amarillossa, kun olin hippasen myöhään liikkeellä pöytävarauksen kanssa. Amarillon palvelu oli uskomattoman huonoa.

Huomasithan, että kylpylä ja hotelli ovat ihan erikseen. Hotelli on osa s-ketjua ja kylpylä on muistaakseni k-ketjun.Meidän huoneessa (superior) oli kylpytakit.

Siisti oli, mutta todella hinnakas!!Suihkussa ollessani silmään pisti venäläisnainen joka tukka tuperaattuna ja meikit silmillä oli menossa allastiloihin. Joku topakka suomalaisnainen kertoi venäläisnaiselle englanniksi miten tärkeää on peseytyä ennen uintia!Venäläinen vaan naurahti ylimielisesti ja liihotti altaille.Ihan ookoo paikka, mutta ei niin ylivoimainen että menisin uudestaan.ps. Se pizzapaikka Flamingossa oli kiva. Ihania pizzoja ja hyvä palvelu.

Olen käynyt 3 kertaa, pari kertaa yleisellä puolella ja kerran aikuisten puolella. Ihana, siisti, ihania hoitoja, liukumäet ym. puuha on tosi kivaa, myös lapset ovat viihtyneet ihan älyttömän hyvin.

Minigolfia ei kokeiltu. Hotelli: peruskamaa, siisti business-tyyliä, kliinistä. Mutta toki siis tyylikäs ja puhdas. Vähän sellaista alkujäykkyyttä toiminnassa eli esimerkiksi television toiminnassa oli häikkää, samoin netti oli toisena päivänä jostain syystä katki, vaikka piti toimia. Mutta ihan ok ja aaminen oli hyvä.Kylpylä oli ok. Meillä oli taaperoikäinen eli tuo taaperoallas leluineen ja kaksine liukumäkineen oli riittävä. Nyt kun mainitsitte, niin tosiaan sieltä puuttui sellainen isompien lasten allasalue. Toisaalta isossakin altaassa oli vaan 130cm, kun taas esim Edenissä mä varvustelen leuka veden pinnalla isossa altaassa ja tuolla taas pystyi liikkumaan hyvin lapsikin sylissä. Liukumäet oli hyviä. Kaiken kaikkiaan: Meille vakipaikka on Eden ja olihan tuo hiukan parempi ja liukumäkiä enemmän, mutta ei mitään mullistavaa siihen verrattuna. Ei ollut turkkilaista saunaa ja siitä ISO miinus. Ehkä hiukan petyin, kun odotin jotain huimaa. Oli muuten lauantaina iltapäivällä puolityhjää.

Käytiin 8 ja 10 v lasten kanssa, jotka kyllä piti iukumäistä tosi paljon, mut kaikissa muissa kylpylöissä on aina ollut ulkoallas, vesihierontapisteet ja ainakin höyrysauna. Flamingossa ei mitään noista. Vain yksi todella iso tavallinen sauna. Spa puolesta en tiedä kun sinne maksaa erikseen ja ei ole asiaa lasten kanssa. Hotelli ok ja kreikkalainen ravintola hyvä. Hotellissakaan tosin ei kylpytakit kuulunu huoneen hintaan, kuten muissa suomalaisissa kylpylöissä, siitä miinusta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat