Vierailija

Meillä pikku herra ei enää viihdy vaunuissa hereillä ollenkaan, niin ajattelin metsästää rattaita. Mikä on hyvä? Pitäisi olla mahd. kevyet (ei ole hissiä) hyvät kuitenkin välillä nukkua kun ollaan liikenteessä? Ja tietysti mieluusti mennä kasaan hyvin.

Mä olen ihan jumissa näiden vaihtoehtojen kanssa... :)

Kommentit (5)

Selkänoja menee lepoasentoon, mutta meillä vauva 6kk nukkuu niissä kyllä hyvin. Tavarakori on onneton. Pieneen läjään menevät kasattuna.

Ehdottomasti parhaimmat ja niissä saa rahoilleen vastinetta.Monipuoliset toiminnot. Tilava makuutila päikkäreille. Selkänoja menee ihan makuulle.

Turvakaaren saa avattua tai pois kun lapsi kasvaa isommaksi.Näppärät ja kevyet työntää. Silti kulkevat hyvin kelillä kuin kelillä.Scooterit on höpsön näköiset ja tönköt Timmyihin verrattuna.www.teutonia.fi Löytyy tietoa.

selkänoja menee lähes vaakaan, hyvä aurinkosuoja, saa sadesuojan + lämpöpeiton, menevät kasan kuin sateenvarjorattaat ja jonkun sorttinen tavarakorikin löytyy. Lisäksi "takalevylle" voi laittaa seisomaan vielä lähes 20kg lapsen ilman että hajoavat (meillä 22kg ei enää voi siinä seistä, mutta 16kg voi). Omaa painoa jossain 10kg tienoilla. Mutta näitä ei umpihangessa työnnellä, un on umpimuovipyörät.McLarenilla on tosi käytänöllisen näköiset vehkeet, menee vielä sateenvarjonakin keskeltä kahtia, eli aisapituus lyhenee puoleen, mutta näitä en oo nähny Suomessa missään myynnissä, ehkäpä joku tietää paremmin?

Lainaus:

Selkänoja menee lepoasentoon, mutta meillä vauva 6kk nukkuu niissä kyllä hyvin. Tavarakori on onneton. Pieneen läjään menevät kasattuna.
Näitä myös, tukevat työnnellä ja voi kulkea maastossa kun maastossa. Tavarakori ei kyllä paljon auta jos kaupassa pitää käydä, hyvä kun laukku mahtuu tarvittaessa sinne. Toki meneehän sinne maitotölkki, leipä ja jotain pientä sellaisenaan, muttei kassissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat