Shoppailu ym. vinkkejä New Yorkkiin!!!!! =D

Vierailija

Matka edessä perheen kera..Mistä kannattaa mennä shoppaamaan lasten vaatteita? Kenkiä? Minkä verran ne suurinpiirtein siellä lätäkön takana maksaa? Ei mitään merkkivaatetta tarvitse olla, ihan perus käyttövaatetta ja vaikka jotain juhlamekkoa tms..Vai onko merkkivaatteet paljon halvempia kuin täällä?Kivoja käyntikohteita lasten kanssa? Lapset alle kouluikäisiä juuri ja juuri.. =)

Kommentit (14)

...Manhattanillakin on outlettejä, Daffy's esimerkiksi... liikkeitä on useampia, esim. noin kortteli pohjoiseen Grand Central rautatieasemalta yksi ja Empire State Buildingin ja Macys-tavaratalon välisellä kadunpätkällä toinen, edellistä huomattavasti isompi... Kaverini osti sieltä jopa turkin! Se on ihan perinteinen outletti, jossa on tarjolla kaikenlaista eri merkkejä eri valmistajilta tankokaupalla. Woodburyssä on erikseen Polon liike, Hilfigerin liike, DKNY:n liike jne. Me ollaan ostettu sieltä paljon vaatetavaraa, kenkiä, laukkuja jne. koska se on suhteellisen lähellä meitä (asumme Westchesterissä) ja säästöt on isoja (perheessä kolme teiniä)...Tässä on linkkejä outletteihin:

http://www.ehow.com/how_2314271_go-outlet-shopping-new-york.html5th Avenue Manhattanilla on ostoskatu ja lastenvaatteita löytyy vaikkapa GAPistä.Macy's on maailman isoin tavaratalo ja siellä kannattaa käydä.

McDonaldsin vessat menee hatatilassa.Mutta kirjakaupoissa on tosi isot ja siistit vessat - tosin aina ylimmassa kerroksessa. Eli kun naet Barnes & Nobles-liikkeen tai jonkin muun ison kirjaketjun, mene liukuportailla kolmanteen kerrokseen kuselle.Starbucks on hyva - mutta vessa on lukon takana, joten yleensa pakko ostaa jotain.

Me oltiin paljon Keskuspuistossa (siellä on eläintarhakin). Shoppaamista riittää Manhattanilla, noin tunnin matkan päässä on Outlet-alue, jossa on kaikkien mahdollisten brändien edulliset tehtaanmyymälät.

Niin Century 21 on siina ihan vieressa. Siella on juuri nyt hurjat alet menossa. 75% jopa. Se on Amerikan Anttila. Sitten Penn Stationin vieressa on Kmart, josta saa todella halpoja lastenvaatteita - housut 5 taalaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat