Millainen mielikuva sinulle tulee ihmisestä joka kertoo olevansa töissä...

Vierailija

... lasten "pipipää-osastolla"?

Sivut

Kommentit (17)

Lainaus:

seurassa ja voisin lyödä vetoa, että olisin liiankin empaattinen ja kunnioittava hoitaja. Sitä vaan kuvittelee, että ihmisillä on huumoria ja sitten tulee ap:n kaltainen tiukkapipo vastaan.
luulet vaan, että teeskentely ei näkyisi.

Ei arvosta itseään, eikä työtään. Aivan väärässä ammatissa, kuuluisi ennemmin johonkin kokoonpanotyöhön. Viettää varmaan kaiken vapaa-aikansa baarissa vetyperoksidiblondeineen.

Laskee leikkiä työstään, koska työ on niin rankkaa, ettei sitä voi ajatella vapaa-ajalla

Toisissa ammateissa huumori on sivullisten korviin aika rankkaa. Mutta kun muuten ei kuulkaa jaksa.

Tietenkään tuollaista ei sanota millekään sairaan lapsen vanhemmalle, mutta omille vapaa-ajan tutuille voisin sanoa ihan huumorilla. (jos siis olisin töissä tuollaisessa) Sehän on vaan railakasta huumoria ja ei sitä saa liian vakavasti ottaa. Mä en käsitä, kuinka ihmisten päätä kiristää vanne ja tälläisiä jäädään vatvomaan jälkikäteen.

Hyvä ystäväni on psykiatrinen sairaanhoitaja, ja on aina puhunut eri työpaikoistaan ja kohtaamistaan ihmisistä kunnioittavasti. En voisi kuvitella hänen käyttävän tuollaista termiä.

Jos joku ihminen sanoo sinulle tuolla tavalla, se ei kerro mitään hänen työntekemisestään, vaan siitä, että hän ei halua latistaa ilmapiiriä puhumalla rankasta työstään. AP, sinä olet kadottanut huumorintajusi. Niin käy useimmille äiti-ihmisille!

Lainaus:

Laskee leikkiä työstään, koska työ on niin rankkaa, ettei sitä voi ajatella vapaa-ajalla

Toisissa ammateissa huumori on sivullisten korviin aika rankkaa. Mutta kun muuten ei kuulkaa jaksa.
TOsin minä olen vain vieraillut pastenpsykiatrian osastolla, mutta sitä kyllä useamman kertaa oman lapseni ollessa siellä tutkimuksissa. Mutta siis ei todellakaan ole paikka, jossa tarvitaan mustaa huumoria selviämisen takia. EI siellä tarvita suurimmalta osalta kuin vähän tervettä järkeä ja ammattitaitoa!t as-lapsen äiti

Erittäin kovassa henkisessä työssä olevana tiedän, että tuo huumori auttaa todellakin pitämään ajatukset aisoissa ja selviämään työstä. Poikkeuksiahan toki on kaikissa ammatti- ja ihmisryhmissä, jotka näyttävät huonot puolensa myös työssään, mutta uskallan sanoa, että enemmistö käyttää huumoria työssä selviytymisenkeinona. Välillä tietysti ei aina muista huomioida vastaanottavan puolen vastaanottokykyä ja letkautukset tulevat liian spontaanisti.

minusta tuntuu että ko henkilö on laskeutunut lapsen tasolle. Lapsillehan puhutaan että tuli pipi polveen ja sitten täti puhaltaa että se paranee. En kokisi tätä negatiivisena ilmaisuna.

Sitä mustaa huumoria yleensä viljellään työkaverien kesken.

Tuollaista nimitystä ei työtään ja niitä lapsia arvostava päästä suustaan. Ei ainakaan työpaikkansa ulkopuolella.

On kyse vaikka kuinka rankasta työstä. Ylittää hyvän maun.Itse työskentelen aika samantapaisessa paikassa ja en kyllä tuollaista voisi päästää suustani. En asiakkaistani voi noin ajatella.

Ja mustaa huumoria kyllä käytän.Jotenkin ajattelen, että tämä kyseinen ihminen on aika uusi ammatissaan ja yrittää esittää jotain tai vaihtoehtoisesti ei pidä työstään, kokee sen liian rankaksi itselleen. Ei pärjää siellä siis.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat