PINO kaikille kirkosta eronneille ja niille jotka eivät ole koskaan kuuluneetkaan!!

Vierailija

HEP! Tällä viikolla tuli erottua. Siksi, että maksaa liikaa enkä usko jumalaan.

Sivut

Kommentit (67)

Ihmisen elinpäivät ovat niinkuin ruoho,

hän kukoistaa niinkuin kukkanen kedolla.

Kun tuuli käy hänen ylitsensä,

ei häntä enää ole.

(Psalmi 103)Ja sinun olemassaolosi on täysin riippuvainen Jumalan hyvästä tahdosta, joten siksi et voi myöskään erota hänestä.Se on Jumala, joka lopulta erottaa meidät, jakaen meidät vuohiin ja lampaisiin sen mukaan kelpasiko meille Jeesuksen Kristuksen sovitustyö vai ei.

Syynä uskon puute.Miksi te olette niin vihaisia ketjuun kirjoittaville uskovaisille? Mahtuuhan ketjuun viestejä, samapa tuo. Heille on turha yrittää selvittää että eivät kirjoittaisi raamatun lauseitaan, hyvää tarkoittavat. Koettavat pelastaa meidät katalat pahalta...Hassua vaan että en koe olevani pulassa ja tarvitsevani apua.

Eikä tässä ketjussa ole mitään sen tyhmempää kuin muissakaan ketjuissa. Nuo on niin itseriittoisia nuo uskikset että kauhea painostus heti päällä jos toiset puhuu...

Maailmassa ei ole mitään jota jumala ei olisi luonnut.

Jumala loi synnin ja saatanan. Saatana on vastuussa kärsimyksestä.

Jos jumala ei olisi luonnut saatanaa ei olisi kärsimystäkään.

Jos jumala on luonut saatanan joka aiheuttaa kärsimystä niin jumala ei ole hyvä.

Koska jumala on hyvä ja saatanan luominen ei ole hyvää niin jumala ei ole olemassa.

Tekisitkö niin?Lainaus:

Olin heille tosi vihainen, koska en myöskään itse tällöin voinut kuulua kirkkoon. En tiedä miksi se oli minulle niin tärkeää lapsena.En ole vaan liittynyt takaisin kirkkoon. Yläasteella ja lukiossa luin elämänkatsomustietoa. En ole myöskään rippikoulua käynyt. Harmi, en meinaa ole kenenkään kummikaan sen vuoksi ja olisin hyvä kummi.

Mies kuuluu kirkkoon ja lapsemme myös, joten heidät on kastettu.

Miten voi ajatella, että jumalan tahto hyvä, kun katsoo maailman menoa? Älä vetoa siihen, että jumala on antanut ihmiselle vapaan tahdon ja plää plää. Rasittavia tuollaiset ihmiset, joilla ei ole mitään omaa sanottavaa. Vedotaan vain raamattuun ja ikivanhoihin mietelauseisiin.ai niin... Erosin kirkosta vuosi sitten. Hinta-laatusuhde ei oikein toiminut..

Lainaus:

Eikä tässä ketjussa ole mitään sen tyhmempää kuin muissakaan ketjuissa. Nuo on niin itseriittoisia nuo uskikset että kauhea painostus heti päällä jos toiset puhuu...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat