Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Missä olette laitaneet ja mitä on maksanut?

Kommentit (14)

Lainaus:

No ei. Ne istuvat pitsihörhelöissään nätisti rattaissa tms.

Täällä pikkutyttöjenkin annetaan yleensä olla lapsia eikä esittelynuk

Tämä on niin tyypillistä white trashin touhua. Lapsi on näyttelyesine/lelu, joka puetaan merkkivaatteisiin yms... Lapsen kehityksestä ja hyvinvoinnista ei piitata paskaakaan.

Korut aiheuttavat sekä tukehtumis- että tapaturmariskin pienille.

Lapseni hoitoryhmässä on 1,5-vuotias maahanmuuttajatyttö, jolla korvakorut (ulkomailla laitetut). Kaiken älyttömyyden lisäksi korut ovat rengasmalliset. Korut ovat jo kahdesti jääneet kiinni pihaleikeissä, toisen kerran pensaaseen, toisen kerran toisen lapsen vaatteisiin. Silti vaan ovat jo pysyvät.

sitten tuttavani laitoi just 1v täyttäneelle tytölleen korvikset eli kyllä niitä jossain laitetaan. hassun näköinen on kalju tyttölapsi jolla korvikset :)

miten se silpominen yhtäkkiä ei enää olekaan silpomista kun lapsi on vaikkapa 12v?Ja miten etelän tytöillä ei kaikilla ole repaleiset tulehtuneet korvalehdet jos se kerta niiiiiin vaarallista on otattaa korvakorut pienenä?

No ei. Ne istuvat pitsihörhelöissään nätisti rattaissa tms.

Täällä pikkutyttöjenkin annetaan yleensä olla lapsia eikä esittelynukkeja.Lainaus:


Ja miten etelän tytöillä ei kaikilla ole repaleiset tulehtuneet korvalehdet jos se kerta niiiiiin vaarallista on otattaa korvakorut pienenä?

juuri äskettäin ja tyttö on 2-vuotias. mimusta korvikset noin pienelle on tosi turhamaista, äitien sairasta touhua, ei sen ikäinen niitä itse halua. Kiva jos vauva/lapsi tulee hoitopaikasta korvat repaleina. Menkää nyt äidit itseenne!

Miksei samantien reikiä vaan nenään ja silmäkulmiin, nänneihin yms. Sama juttu kyseessä, lapseen tehdään turha ja tarpeeton reikä eli häntä silvotaan. Pieni lapsi ei ole valmis päättämään ruumiiseensa kohdistuvasta silpomisesta.

tyttö oli 8kk. En muista mitä maksoi, siitä jo 14v ja hyvin on mennyt, ei ikinä mitään ongelmia niiden kanssa enkä kadu sitä. Moni puhuu tästä asiasta kuin olisi jotain aivan kauheata mut itse koen että se on jokaisen perheen oma asia. Pahempaa on laiminlyödä lasta eikä rakastaa, viedä hoitoon joka viikonloppu, ryypätä jne. Pikkusisko sai sit kun oli 4v kun itse halusi niitä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat