G: Minkä värisiä vaatteita ostat tytällesi (ja minkä ikäiselle)?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onkohan tämmöistä galluppia pitkään aikaan ollut?Itse ajattelin (pojan jälkeen), etten helposti sortuisi ylihempeisiin hörsseleihin yms. jotka näyttivät pojan äidistä hiukka imeliltä.Mutta kun tyttö syntyi, niin huomaan, että lempiväreinä on marjapuuron värinen, vaaleanpunainen, luonnonvalkoinen, harmaa, oliivinvihreä ja vaaleansininen. Lisäksi käytetään jonkun verran tummanpunaista ja tummansinistä, jotka ovat usein peruja isoveljeltä. Siksi näitä värejä, että hän on vaaleahiuksinen ja iho ruskettuu helposti. Nämä värit tuntuvat sopivan hyvin hänelle.Mitä emme oikeastaan käytä ollenkaan on puhtaanvalkoinen, keltainen, kirkas vihreä, oranssi ja musta.Mites teillä on? Ai niin ja meidän tyttö on nyt 3 v.:)

Kommentit (8)

...jonka vaatteet ovat lähinnä- oransseja

- ruskeita

- vihreitä

- valkoisia

- liloja

- punaisiaPidän retrotyylistä joten sekin sanelee värejä. Keltaisesta ja vaaleanpunaisesta en pidä, siksi niitä en lapsellenikaan laita. En myöskään pidä sinisestä, etenkään tummansinisestä, joka on mielestäni univormuväri...

Isompi on 5 vuotias ja hänellä jo omia lempparivärejäkin, joten kaapista löytyy paljon kirkkaanpunaista, oranssia, violettia, pinkkiä, jonkun verran omenanvihreää, keltaista ja vaaleanpunaista.Pienemmällä 2v7kk kaapissa on erilaisia vihreitä (omppu, lime, ruohon vihreä jne), ruskeaa, oranssia, turkoosia, pinkkiä, mustaa, keltaista..Eli kirkkailla väreillä mennään, mikä meidän tyttärille hyvin sopiikin ;) :x

Esikoinen on poika, ja hänen kohdalaan sain/olen saanut kylläkseni tummansinisestä, mustasta ja vihreästä, joten ne eivät kuulu kuopuksen (2 v) vaatekaappiin. Sitä vastoin tämän kaksivuotiaan tyttömme vaatekaapista löytyy seuraavia värejä:- vaaleanpunainen (ihan ykkönen)

- marjapuuro ja pinkki

- peruspunainen

- luonnonvalkoinen

- ruskeaVihreää ja keltaista löytyy ainoastaan paitojen tai sukkisten raidoissa. Tummansinistä on ainoastaan "perintötalihaalarissa". Oranssia ei ole myöskään.Esikoisen (kohta 6 v) ei ole siirtynyt sitten vauva-aikojen kuopuksen käyttöön.

Tytölle sopii ihon- ja silmienvärin puolesta hempeät värit kuten* vaaleanpunainen

* vaaleansininen

* valkoinenLuonteen puolesta sopivampia värejä ovat kuitenkin* kirkas pinkki

* kirkas turkoosi :DKaikkia kyseisiä värejä löytyy ja niitä höystetään myös tummanruskealla ja vaaleanharmaalla.Kesäsuosikki viime kesänä oli raikas yhdistelmä punaista ja valkoista.

Ja tällä hetkellä on paljon vaaleanpunaista. Lähinnä siksi, kun sitä on tarjollakin eniten, niin alesta on tullut ostettua. Etenkin kesällä oli paljon vaaleanpunaista, jotain omenanvihreää siinä rinnalla. Ensimmäiset 1v mentiin pitkälti vaaleanpunaisissa merkeissä ja nyt alkaa tällä mammalla tulla vaalpun yliannostus... :DSilloin kun tyttö oli noin 3kk toissa syksynä, hänelle oli paljon tummaa violettia! Se oli ihana syysväri! Tänä syksynä innostuin peruspunaisesta ja sitä olen yrittänyt täydentää vaatekaappiin viime aikoina. Lilaa ei ole nyt ollenkaan. Paljon on ruskeaa, etenkin housuja ja ulkovaatetta. Esikoinen on poika ja hänellä ei juuri ole ruskeaa ikinä, ei vaan sovi hänelle värinä. Tytölle sopiikin ruskea todella hyvin, niin on ollut ihana saada uusi väri vaatekaappiin! :) Jotain oranssia on myös, koska sitä oli paljon ihanaa Lindexin retromallistossa syksyllä! :) Toppahaalari on vaalpun-ruskea. Ensi talveksi kuitenkin haaveilen jostain muun värisestä toppahaalarista, toiveissa lila tai punainen.Nyt kun on kaupoissa jo näkynyt uusia kevään vaatteita, niin kirkkaat värit, kuten pinkki ja vihreä ja moniväriset raitavaatteet ovat näyttäneet ihanan iloisilta. Niitä tulee varmaan ostettua kevät- ja kesävaatteeksi. Ne kylläkin vaikutti aika lailla peppipitkätossumaisilta ja meidän tyttö puolestaan ei ole kovin rasavilli vaan enemmänkin pikkuprinsessa, niin en tiedä miten nuo railakkaammat väriyhdistelmät hänelle istuu.

Siis haaveilin jo etukäteen ennen kuopuksen syntymää, että pääsen ostamaan kaikkia ihania, tyttömäisiä värejä.Ja esikoisen vaatekaapista ei ole siirtynyt mitään sisävaatetta kuopuksen käyttöön sitten vauva-aikojen. Aika vähän on siirtynyt ulkovaatettakaan. Yksi syy on suuri ikäero (melkein 4 v) ja toinen äidin totaalikyllästyminen poikaväreihin. :-)

aika vaalea iholtaan, tummansiniset silmät, tukkaa ei vielä pahemmin olekaan =)Eniten tykkään/parhaiten sopii:- pinkki

- violetti

- ruskea

- moniväriset raidalliset vaatteet

- kirkkaan vihreä (etenkin kesällä tykkäsin)En tykkää/ei sovi tytölle:-puhtaan valkoinen

- tummansininen (siis sellainen "navy blue", vaaleansininen ja petroolinsininen taas ovat kivoja)

- oranssiMutta aika paljon eri värejä tuolta kaapista näyttää löytyvän.

ja kovasti ajattelin itsekin alkuun karttavani perinteisiä tyttövärejä - mutta vaikea niitä on karttaa kun suuri osa (ainakin halvempien kauppojen) valikoimasta on pinkkiä ja vaaleanpunaista ja toisaalta varsinkin tuo vahva pinkki sopii oikeastikin meidän tytölle (sekä värityksen että vilkkaan luonteen puolesta). Meidän tytöllä on vaaleat hiukset ja siniset silmät, hänelle sopii hurjan hyvin*tumman ruskea, jonka piristevärinä käytän usein

*pinkkiä ja vaaleanpunaista

*valkoistaUlkovaatteissa on ollut myös oranssia ja tumman vihreää, mutta tuosta vihreästä olen oikeastaan tullut siihen tulokseen ettei se sovi kauhean hyvin meidän tytölle, itse vaan tykkään sen pirteydestä. Kirkkaan punaista haluaisin käyttää enemmän, mutta mä en siedä sitä yhtään yhdistettynä pinkkiin/vaaleanpunaiseen ja siksi olen toistaiseksi päätynyt pääasiassa noihin pinkin sävyihin kun tuntuu että on helpompaa "valita" jompikumpi punainen, jotta useammat vaatteet sopisi hyvin keskenään.Muutama väri mitä meillä ei ollenkaan käytetä, koska tekevät tytön kauhean kalpean väriseksi ovat vaaleansininen, turkoosi, keltainen, vaaleanvihreä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat