Onko teidän 2-3-vuotiaalla lapsella ehdotonta lempilelua tai -leikkiä?

Vierailija

Meillä on nuorimmaisella (pian 3-v tyttö) oma nukke ja kaikki nukenhoitoon liittyvä aivan ykkösenä. Näin on ollut siitä asti, kun sai oman kunnon nuken 2-vuotislahjaksi. Perheessä on myös kaksi vanhempaa tyttöä eikä kenelläkään muulla ole ollut näin voimakasta nuken hoitamista. Eikä muutenkaan mitään selvää ykkösleikkiä näin pienenä.

Kommentit (4)

Rakastaa keittiöleikkejä yli kaiken. Maailman parhaat lelut ovat kuitenkin kaksi tytön unilelua, toinen normaali "vauvapehmo", toinen pieni, kova muovinen eläin.

Autot ja rekat tietysti on mielileluja. Mutta tykkää siskon rattaista joilla leikkii rallivaunulenkkejä, juosten ympäri taloa.Sitten kaikki "aikuisten tavarat" ovat paljon kiinnostavampia kuin omat lelut. Siis isin rannekello, taskulamppu, herätyskello, kuumemittari, kynsisakset, valkosipulipuristin, vatkain jne. Näitä vilahtaa leikkiin, kun silmä välttää, ja sitten hirveällä riidalla saadaan pois. Kaikesta mahdollisesta pitää yrittää saada patterit ulos, ja sitten niitä pitää korjata.. Jos on poika viisi minuuttia hiljaisena, niin tiedän että sillä on joku vempain mitä se "korjailee".

eikä sukupuolella ole asian kanssa mitään tekemistä...Kissanviikset sanon nyt, kun seuraan tuon meidän nuorimmaisen neidin edesottamuksia. Mikään muu ei kiinnosta kuin ne nuket, joskus ruokajutut ja muut kotileikit. Autot ei, pallot ja mailat ei, eikä edes 4-vuotiaan siskon barbit yms. vaan ihan perusnuket! Mikään prinsessatyyppi tämä tyttö ei suinkaan ole, mekkoja tai prinsessavaatteita ei mielellään pue päälleen, jne. mutta siitä huolimatta sen oman "vauvan" kanssa leikitään oikein kunnon roolileikkejä! Tyttö sai nyt pukilta toisen nuken ja näitä kahta lastaan "äiskä" sitten hoitaa aamusta iltaan, pukee, syöttää, vie kauppaan ja milloin minnekin. Täysin muiden sisarusten leikeistä riippumatta tämä tyttö elää omassa äiskä/vauva-maailmassaan... Aika suloista!t.ap

keittiöhommat ykkösenä. Tekee ruokaa niin kotona kuin hiekkalaatikollakin. Kotona pieni oma keittiö ja kylvyssä sitten vielä väsää vaahtosoppaa.....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat