Vierailija

Anteeksi tästä on varmaan jauhettu tuhat kertaa, mutta olen saanut niiiiin ristiriitaista tietoa onko tämä rokko siis haitallinen sikiölle! toiset lääkärit/hoitajat sanoo että ihan alkuraskaudessa haitallinen keskenmenoriskin vuoksi, toiset sanoo että ei ole vaarallinen missää vaiheessa, ja kuulin myös että haitallinen nimenomaan raskauden toisella kolmanneksella.. Erään rsakaana olevan tuttuni lapsi sairasti rokon ja tämän seurauksena tämä ystäväni joutuu käymään jatkuvasti ultrassa kontrolleissa varmistamassa että siskiöllä kaikki hyvin. Ja minulle vaan viitattiin kintaalla koko rokolle.onko täällä viisaita kertomaan, miten asia nyt on? olen viikolla 22.

Kommentit (9)

enterorokko ei ole sikiölle vaarallinen, parvorokko sen sijaan on. Mut tää on vaan mun muistikuva asiasta, jota muistaakseni täälläkin on aiemmin mietitty.

ollenkaan onko tyyppi A vai B. en tiennyt että sitä on monenlaista lajia =/no kai se on omaa terkkaa uskottava.. vaikka toisella paikkakunnalla äiti "joutuukin" erityistarkkailuun rokon takia..ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat