Kävin tänään lääkärissä. Hb 88 sekä

Vierailija

poskiontelontulehdus ja korvakäytävä turvonnut. Aivan kaamea olo. Sain antibioottikuurin ja rautakuurin anemiaan sekä 2 viikkoa sairauslomaa. Vähän kammottaa tällainen kun on näin huonoon kuntoon päässyt. Väsyttää vain ihan hemmmetisti koko ajan :-( Työnteko ja joulun valmistelut olleet aivan tervanjuontia, hyvä että saa vähän levähtää.Onko muilla kokemusta anemiasta? Mistä teillä johtuu? Onko rautakuuri auttanut?

Kommentit (8)

mulla on ollut aina alhainen, 100-110.

Alkuraskaudessa nousi 120:een, mutta rv 29 oli 105. Nyt rv 33 ja 110. En ole syönyt rautalisää.

Missä vaiheessa raskautta sinä olet?

varmasti tulehduskin verottaa nukkumista. Syötkö riittävästi punaista lihaa, ruisleipää, tummanvihreitä kasviksia jne. yhdessä C-vitamiinin kanssa, sekä vältät kalsiumia samanaikaisesti raudan kanssa? Ruokavalion lsäksi suosittelen Obsidania joka on hyvin siedetty rautalisä.

Mutta tuosta tuli sinulle opetus, että jos olo on huono, niin siihen pitää sutautua vakavasti. Monesti flunssa ei iske kunnolla ja paranee nopsaan kun malttaa heti levätä päivän-kaksi. Jos taas ei sitä tee, niin voi mennä monta viikkoa puolikuntoisena.Alhainen hemoglobiini voi olla myös keliakian yksi oire.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat