G: Ikä jolloin lapsesi nousi seisomaan ja

Vierailija

ikä jolloin lähti kävelemään? Meillä kai aikainen pystyyn nousija, ikää nyt 6kk ja 3 viikkoa, ja nyt on noussut muutaman päivän ajan sopivan korkuisia tukia vasten itse seisomaan. Tosin takana pitää olla vahdissa, koska mitään järkeä ei päässä vielä ole eikä tuntemusta fysiikan laeista...

Kommentit (7)

Kävelemään lähti saman kuukauden aikana, käveli ilman tukea viikkoa ennen 9kk ikää :). 11kk iässä juoksi. Ei ole kertaakaan kopauttanut itseään pahasti, osaa todella hyvin ottaa esim. käsillä vastaan jos kompastuu (eikä sitäkään tapahdu kovin usein). Liikunnallisesti todella kehittynyt ja taitava lapsi, mutta nyt 1v5kk iässä ei puhu vielä ollenkaan.

Käveli tuetta 9,5kk. Ei erityisemmin kaatuillutkaan missään vaiheessa, vaan yllättävän varmasti osannu heti kaiken. Sama tyttö nousi itse istumaan ja alkoi konttaamaan saman päivän aikana ollessaan juuri 6kk!

Poika nousi pystyyn vajaan 9kk iässä ja lähti kävelemään 1v 2kk ikäisenä.

Tyttö oli muutenki ihan ihmeellinen vauva; kääntyi ekan kerran vatsalleen päivää vaille 6kk iässä ja lähti ryömimään seuraavana päivänä. Sitten oppi siitä 4 pvän päästä konttaamaan :oI

ovat kaikki kolme lähteneet kävelemään tukea vasten. esikoinen käveli ilman tukea 11kk ikäisenä ja pikkusiskot 8kk. vauhdikkaita kavareita meillä. nuorin nyt 4kk ja ryömii, joten tuskin jälkeen jää sisaruksistaan.

kävelemään lähtöä ja toiset ei ollenkaan. Erikoinen vauva teillä tosiaan:)

Meidän esikoinen nousi seisomaan 7kk:n iässä mutta lähti kävelemään ihan normaalisti vasta 13kk:n iässä, joten mielenkiinnolla seuraan tätä kuopusta.

t. AP

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat