hyvä astianpesukone haussa, minkä merkkinen kannattaa ostaa?

Vierailija

ettei ihan heti hajoa ja pesee ihan normaalisti (ei mitään hienouksia tarvitse olla).

Sivut

Kommentit (22)

Siemens merkkinen astianpesukone on ja olen ollut tyytyväinen. Reilu neljä vuotta ollut käytössä lähes päivittäin ja vielä ainakin säilynyt ehjänä.

Meillä kaksi Siemensiä ja ollaan oltu tyytyväisiä. Exä hommas meille ohjelmoitavan Siemensin kotiin ja ensin ihmettelin, että mikäs tämä juttu on, että taitaa olla ihan tarpeeton, mutta on kyllä osoittautunut tosi kivaksi se ajastusvaihtoehto. Kakkoskämpällä ihan vastaava perusmalli ja sekin hyvä.

Sinne täytyy ne asetella yksitellen, mutta sit pois ottovaiheessa vaan nappaat kourallisen veitsiä siististi pikku kätöseen ja viskaat laatikkoon....SAmoin lusikat ja haarukat... molempiin siis yksi kouraisu ja ne on laatikossa puhtaina ja kuivina :DKyl måä niitä mielellään liakisena asettelen kun niitä tuleekin hitaasti koko päivän laitettavaksi sinne likaisena mutta kaikkein karmeinta on se puhtaiden nyppiminen sieltä korista yksitellen.... Kestää ikuisuuden.... Eikä edes puhdistu kunnolla.

nyt tarjouksessa olisi ainakin AEG, Philips, Hoover... kestääkö saksalaiset paremmin vai ostanko halvimman? Edellinen taitaa olla Helkama ja n. 10v on kai kestänyt (saatiin talon mukana niin en tarkkaa ikää tiedä).

ehdottomasti PARAS ja tilavin korimalli!!!! Meillä ollut jo 10v Upo kaikissa asunnoissa, uuteen taloonkin hankittiin Upo. Erittäin hyvin mahtuu kaikki isotkin astiat. Ja lautaspiikit saa kumoon tarvittessa, lusikkakorin (ja veitset ym) voi siirtää minne tahansa alhaalla.Kodinkoneiden huoltomies suositteli Cylindaa, heillä kaikki koneet sen merkkisiä. Saman mallinen kori kuin Upossa. Otettiinkin sit Cylinda-jääkaappi. Oli kerran Meidän Talo lehdessäkin juuri siitä juttua. Tosi hyvä!

mietin juuri tuota, että onko ruokailuvälineille se kori parempi vai oma taso. Kellään ei ole tainnut sitten kovin huonoa konetta olla, kun kaikki kehuu omiaan? Toimineet ovat meilläkin kaikki tähän asti, ja toimii tämä nykyinenkin Helkamakin vielä jotenkuten, mutta liikkuvat osat alkaa olla rikki, luukku repsottaa ja pesuteho on huono, vain pisimmällä ohjelmalla tulee puhdasta, kun muistaa liottaa astiat ensin...ap

Jopa 20 vuoden käyttöikä

Miele on panostanut astianpesukoneiden

tinkimättömään laatuun ja täydelliseen

pesutulokseen jo yli 75 vuoden ajan.

Näin ollen Mielen sisäisissä kesto-

testeissä laitteet altistetaan kovalle

rasitukselle, kaikkien osien ja toimintojen

osalta. Testeillä demonstroidaan 20

vuoden kestoikää.

matalat käyttökustannukset

ympäristön vähäinen kuormitus

matala energiankulutus

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat