Lapsiperheeseen punainen irlanninsetteri vai kultainennoutaja?

Vierailija

Lääniä piisaa ja lenkkiseuraa... Hiiiillitön pentukuume. Kokemusta aiemmin pienistä roduista.

Kommentit (12)

Ihan terhakoita, aktiivisia lenkkikavereita löytyy pienemmistäkin roduista - ei siinä, noutajatkin ovat ihan mukavia, itse ottaisin novaskotian noutajan, ellen olisi allerginen.

yhteistyökykyisiä väärissä käsissä. (eli niissä lapsiperheissä joissa kuvitellaan että koira kouluttautuu itsestään tahdon voimalla samanlaiseksi kuin naapurin 13-vuotias kultsu) Noutajia käy paljon ongelmakoirakouluttajilla, juuri siitä syystä ja harhaluulosta, että ovat kivoja perhekoiria ilman kunnon koulutusta.

sori, oli pakko.

kultsu on ainakin tosi rakastettava rotu, tosin voimakastahtosiakin on joukossa joten kaikki ei ole niin lutusia kun vois luulla.

tosta toisesta rodusta ei henk koht kokemusta.

En tiedä jaksatko lasten lisäksi vielä koiran kanssa ulkoilua.Ja riistavietti on oikeesti tosi vahva näillä, niin että saattavat karata sen takia.Eli suosittelen mielummin kultaista noutajaa.

kun pääsevät karkuun, niitä ei näytä pysäyttävän mikään, jahtaavat rusakoita yms. mikä liikkuu aivan sekopäinä, eikä niihin omistajat näytä saavan mitään kontaktia. ovat mokomat hillittömän nopeitakin. Hienon näköisiä koiria, mutta en ottaisi ellen itse metsästäisi - koirat tarvitsevat paljon aktiviteettia ja juoksemista, senhän kertoo jo niiden rakenne.

Suosittelen! Lapsirakas ja niiiiiin kiltti luppana, miinuksena karvaa kertyy joka paikkaan PALJON ja peseminen turkin kuivaamisineen on aikamoinen operaatio...haisee pahalle jos ei föönaa kunnolla.Rakastaa lasten seuraa ja antaa pientenkin nyhtää turkkiaan, oikeen hakeutuu vanutettavaksi :)

Tosin vahtia tietysti pitää kun koiran iso takamus tuuppaa usein innoissaan vuoden ikäisen pikkuisen kumoon ja se pyrkii mokoma aina syliinkin istumaan vaikka on sellainen iso möhkö....Joskus liiankin seurallinen siis :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat