Virike lapset vievät tutut hoitajat lapseltani

Vierailija

Lapseni päiväkoti ryhmässä on hyvin monta "virikelasta". Nyt näinä loma-aikoina, lapset halutaan pitää kotona ja päiväkoti ryhmään ei jäänyt kuin pari lasta hoitoon. Eli päiväkodissa oli tultu siihen tulokseen että kaikki ryhmän hoitajat voivat olla yhtä aikaa lomalla, ja oma lapseni joutuu olemaan oudossa ryhmässä ihan outojen aikuisten kanssa. Oli ollut aika surkea päivä, itselläkin itku pääsi. Jos näitä virike lapsia ei olisi, varmasti useampi kokoaikainen lapsi olisi paikalla ja näin hoitajatkaan eivät voisi lomailla yhtä aikaa. Meidän alueella jonottaa kuitenkin noin 100 lasta kokoaikaista paikkaa. Eli virike lapset eivät ole ylijäämä paikoilla.Virike lapset ovat kaiken pahan alku ja juuri! ;)

Kommentit (6)

Ainakin meidän pk:ssa lähes kaikki työssäkäyvät pitävät välipäivät vapaana ja lapset kotona. Yleensähän syytetään, että virikelapset ovat hoidossa myös loma-aikoina.

mutta ei tavallisella työntekijällä ole kuin se 5 viikkoa vuodessa lomaa. Kesällä pitäisi olla mahdollisuus pitää useempi viikko kun päiväkoti kiinni, samoin hiihto ja syysloma viikot, mistä riittää lomaa enää parille ylimääräiselle viikolle jouluun. Haluaisin vain että lapseni saisi olla tutussa ympäristössä hoidossa ympäri vuoden. Täytyykö kaikkien ryhmän aikuisten olla samaan aikaan lomalla?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat