Missä vaiheessa olette varanneet kastekirkon?

Vierailija

Kun ristiäiset on kai yleensä tapana pitää 1-3 kk:n iässä, niin tuohan tulee melko pian syntymän jälkeen. Kannattako varata kirkko jo ennen synnytystä? Aattelin että jos varaisi n. 8 viikon päähän lasketusta ajasta kirkon, niin lapsi olisi ainakin 6 viikon ikäinen tuolloin. Nyt oon viikolla 35. Miten ootte muut tehneet?

Kommentit (3)

kun olette kotiutuneet sairaalasta, muutaman päivän päästä soitat kummeille ja kysyt, suostuvatko, ja kartoitat kummien ja isovanhempien mahd. esteet, eli mitkä päivät käy. Sitten soitat kirkkoherranvirastoon ja esität toiveesi papista, ajankohdista ja kastepaikasta (kannattaa olla siis useampia mahdollisuuksia), ja katsotte, mihin paikkaan ja aikaan ja pappiin saadaan kaikki mätsäämään. Ei ne hommat niin kamalan ruuhkaisia ole. Ei tartte jonotella kuten kauniita kesähääkirkkoja

että kyllä sille aika aina löytyy. Ei varata ennen lapsen syntymää.Eikä ristiäisten suunnittelu ala "kirkon varaamisesta" vaan neuvonpidosta kastepapin kanssa. Hän varailee, jos jotakin varaamista tarvitaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat