tähän astisen elämäsi tärkeimmän päivän päivämäärä?

Vierailija

mulla

16.8

Sivut

Kommentit (31)

Kuopuksen syntymäpäivä, esikoinen tietysti yhtä rakas, mutta kuopuksen synnytys oli niin kamalan pitkä ja vaikea että sit en ihan heti unohda.

Hääpäivämme. (Voisi se tosin olla yhtä hyvin myös 11.7.1998, jolloin näimme ensimmäisen kerran ja rakastuin heti - kihloissa tästä tasan 2kk:n päästä! Hormonitoimintakin heitti häränpyllyä ja kuukautisia pukkasi kahden viikon välein..!)Voisin kyllä tähän perään listata kaikkien neljän lapsemme syntymäpäivät, mutta kun yhtä kysyttiin.

Eli kuopuksemme syntymän jälkeinen päivä. En ikinä unohda sitä, kun isä ja isot veljet tulivat katsomaan vauvaa yhdessä. Pojat näkivät vauvan ekaa kertaa. Isi oli mummin avustuksella laittanut pojille niin söpöt hellevaatteet ja ruusukimput oli molempien käsissä, kun tulivat synnärin ovesta... Se näky oli jotain niiiiiin ihanaa. Ja vierailu sujui muutenkin aivan täydellisesti.

Lainaus:

1.11. (synnyin)
Selitän nyt vaan, että kun niitä tärkeitä päiviä on ollut niin monta (miehen tapaaminen ja häät, ainakin 3 tärkeää päivää per lapsi) niin on vähän vaikea valita. Ja eiköhän se mun syntymäni ja hengissä siitä selviäminen ole loppujen lopuksi näiden kaikkien toteutumisen ennakkoedellytys... :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat