Lopetin imetyksen...

Vierailija

kaksi päivää sitten, rinnat on ihan hillittömät kivi pallot!! Kuinkas näiden kanssa kannattaa toimia? Olen pieniä määriä lypsänyt pois kun ovat olleet niin arat. Käytännön kokemuksia kaivataan!!!

Kommentit (9)

Vierailija

Kaalit on vaihdettiu KYLMIIN??Lämpöähän suositellaan.. Ei kylmää!?Lämmin kaalinlehti rinnalle, haisee pahalle mutta LÄMMIN auttaa pakkautuneisiin rintoihin. Kylmää pitää VÄLTTÄÄ.Tyhjentele välillä rintoja, hoida ettei tiehyet tukkiudu.

Vierailija

Muutoin lypsät mahdollisimman vähän pois, ettei maidontulo lisäänny. Pari päivää menee, voi kestää viikonkin. Ota särkylääkettä, ja pidä rinnat lämpiminä.

Vierailija

tosi asiassa rintatulehdusta ei tee kylmä tai veto suoranaisesti vaan ne tukkiutuneet tiehyet.Ja iteki vasta tän kolmannen syntymän jälkeen uskalsin kokeilla niitä kylmiä (todellakin!!) kaalinlehtiä rintsikoihin ja voi onni ja autuus mikä helpotus niistä tuli!! =)Eli kannattaa ainaki kokeilla, kyllä sen hyvin äkkiä huomaa tuntuuko ne hyvältä vai pahalta ;)se eka kaalilehtien ehdottelija =D

Vierailija

muistan!Ota tosiaan särkylääkettä, lypsä rintoja ja suihkuttele niitä lämpimällä vedellä. Pidä itsesi lämpimänä, ettei tule rintatulehdusta! Tsempit!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat