Tukka auki-sarjasta

Vierailija

Voisiko joku kertoa parilla lausella, miten se sarja sitten päättyi. Jäi tosi huonolle katsomiselle viimeinen jakso. Esim. miten kävi Annan ja Timon?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Se suun "väänteleminen" on niillä sukuvika. Anorektisen laihuudesta muuten, Annaa esittänyt oli oikeasti raskaana koko kuvausten ajan... =)

Vierailija

just sen suu auki mollottamisen ja suun muka söpön vääntelyn ärsyttämänä. Miten voikin olla ärsyttävä tyyli muijalla. Ja se oli anorektisen laihakin. Onneksi on koko paska loppu.

Vierailija

vaan lähti yksin jonnekin matkalle, kirjoittamaan kirjaa, ilmeisesti..

Voisko sivuhuomauttaa että onko kukaan muu ajatellut sen näyttelijän (Anna) suuta?? Ihan oudosti vääntelee suutaan.. mua häiritsi tosi paljon.

Vierailija

Olen 35-v eronnut nainen, kahden lapsen äiti ja näen usein unia siitä kuinka nussin eri miesten kanssa. Toivottavasti se toteutuisi edes jollain tavalla ensi vuonna ettei tarvitsisi ainoastaan haaveilla asiasta.

Sitten kun se oikea (toivottavasti joskus) löytyy pitäydyn yhdessä. Mutta en näe mitään pahaa siinä, että myös naisella on seksuaalisuus. Vai kuuluuko se vain miehille?Kiva sarja. Minäkin haluaisin tietää tuleeko sille jatkoa.

Vierailija

esittäjällä oli koko ajan vaihtuvia designvaatteita päällä. Ei kovin uskottavaa, kun oli kirjastovirkailija/hoitaja. Ei niiden palkoilla.

Vierailija

Hetken aika tuijottelein näitä viestejä enkä saanut tolkkua. sitten tajusin, että oli tainnut vestiketju pompahtaa ylösalaisin.Jäin kaipaamaan sarjalle jatkoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat