Vierailija

Voisiko joku kertoa parilla lausella, miten se sarja sitten päättyi. Jäi tosi huonolle katsomiselle viimeinen jakso. Esim. miten kävi Annan ja Timon?

Sivut

Kommentit (16)

just sen suu auki mollottamisen ja suun muka söpön vääntelyn ärsyttämänä. Miten voikin olla ärsyttävä tyyli muijalla. Ja se oli anorektisen laihakin. Onneksi on koko paska loppu.

vaan lähti yksin jonnekin matkalle, kirjoittamaan kirjaa, ilmeisesti..

Voisko sivuhuomauttaa että onko kukaan muu ajatellut sen näyttelijän (Anna) suuta?? Ihan oudosti vääntelee suutaan.. mua häiritsi tosi paljon.

Olen 35-v eronnut nainen, kahden lapsen äiti ja näen usein unia siitä kuinka nussin eri miesten kanssa. Toivottavasti se toteutuisi edes jollain tavalla ensi vuonna ettei tarvitsisi ainoastaan haaveilla asiasta.

Sitten kun se oikea (toivottavasti joskus) löytyy pitäydyn yhdessä. Mutta en näe mitään pahaa siinä, että myös naisella on seksuaalisuus. Vai kuuluuko se vain miehille?Kiva sarja. Minäkin haluaisin tietää tuleeko sille jatkoa.

Hetken aika tuijottelein näitä viestejä enkä saanut tolkkua. sitten tajusin, että oli tainnut vestiketju pompahtaa ylösalaisin.Jäin kaipaamaan sarjalle jatkoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat