Vierailija

1v huutaa niin kovaa jos ei saa haluamaansa, että on pakko luovuttaa kun ottaa korviin ja varmaan naapurinkiin. On siis jo oppinut miten saa tahtonsa läpi, mutta miten voin korjata asian...

Kommentit (6)

Jotenkin huutoa on vain kestettävä, tai kasvatus menee ihan metsään. Kun lapsi oppii, että huuto ei auta, niin tapa ehkä karsiutuu tai ainakin huuto lieventyy.

Nythän huuto tepsii täydellisen hyvin joten sitä kannattaa jatkaa.

Lapsen on hyvä saada näyttää tunteitaan, mutta tietenkin vanhempi voi ohjailla tunteiden esilletuomista vähän vähemmän korvia rasittavaan suuntaan, mikäli se noin pienellä vielä onnistuu. Harhauttamisen lisäksi ihan lohduttaminenkin voi toimia. Lapsen ei kuitenkaan pidä saada tahtoaan läpi huutamalla, sillä se ti tule tuomaan kuin vaikenevia ongelmia.Kun lapsi oppii, ettei huutaminen auta saamaan tahtoaan läpi, se todennäköisesti vaimenee ajan kanssa. Nyt sinun ap pitää vain olla pitkämielinen ja kestää tämä vaihe, sillä jos nyt fuskaat, se kostautuu sata varmasti - nyt "ongelma" on helppo saada kohtuullisen ajan kanssa kuriin, mutta jos lapsi oppii saamaan tahtonsa lävitse ja sama meininki jatkuu, tilanne on parin vuoden kuluttua jo todella hankala selvittää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat