Olenko ainut jonka mielestä Vikingit on HUONOT?

Vierailija

Kun täällä seuraa kenkäkeskusteluja, joka toinen ylistää Vikingejä. Lapsillani (2kpl) on ollut molemmilla 2 peräkkäisenä vuotena Vikingit ja 4 kenkäparin käyttökokemuksella on sanottava, että on olleet huonoimmat Goret tässä perheessä. Kaikki 4 kenkäparia päästivät vettä/kosteutta/lumea läpi. Tokana vuonna ei ollut tarkoitus ostaa enää Vikingejä, mutta tuli mentyä kiireellä ostoksille ja ei juuri vaihtoehtoja ollut. Myyjäkin suositteli ja vakuutteli että meillä nyt on vaan ollut huono onni edellisenä vuonna. Niinpä vaan nekin päästivät veden ja lumen läpi ja lisäksi vaativat villasukan, koska muuten lapsen jalat palelivat.Esikoisella oli joku vuosi Eccon goret ja ne pitivät vettä säällä kuin säällä. Tänä vuonna molemmilla on Richterin kengät, eikä vesikään ole tullut läpi. Richterit eivät ole vielä tarvinneet villasukkaakaan. En muista miten oli Eccojen kanssa. Viikkareissa oli aina oltava paksu sukka/villasukka, muuten tuli kylmä.

Sivut

Kommentit (20)

Molemmilla lapsilla ollut kahdet Vikingin talvigoret ja itsellänikin sellaiset on paraikaa. Ja ei voi mitään: melkein aina on kaikilla varpaat olleet jäässä. Ihan sama mikä keli. Ja mikä sukka. Ja omista kengistäni sanon vielä sen, että ovat pirun painavat. Ihan kuin parin kilon puntteja raahaisi jaloissaan. Tänä talvena on toisella muksulla sitten perus-Kuomat ja toisella Reimatecin kengät. Ja eipä ole lasten tarvinnut palella. Äiti koettaa kestää vielä tämän talven ja katselee sitten ensi vuonna jotain lämpöisempää.

Eli jalat palelee ja vedet tulee läpi. Myös lumi tunkee jostan rakosista läpi, kun ei ole tiivis läppä. Nää on jotkut viime vuoden mallit, mutta kuiteskin kai pitäisi silti toimia. En aio jatkossa ostaa.

Siitäkin huolimatta että niissä ei olisi siittiöitä tappavia aineita ja ph olisi sopiva niin ne vaikeuttavat siittiöiden liikkumista huomattavasti. Niitä ei suositella käytettävän paitsi silloin jos hommat ei ilman niitä onnistu.

Yhtään kertaa ei ole vedet menneet läpi, vaikka asutaan etelässä ja käytetään myös kumisaapaskeleillä. Kyllä ne kengät sen verran kalliit on, että aivan taatusti valittaisin, jos eivät vettä pitäisi. Tuo villasukkajuttu goretexin kanssa on ikivanha väärinkäsitys. Jos villasukkaa tarvitsee, sitä saa ja voi käyttää. Siitä oli pari vuotta sitten juttua jossain vauvalehdessäkin.

Lapsille oli pakko laittaa Viikkareihin villasukka, koska muuten valitti että jalkoja paleltaa. Eikä mikään ihme, sillä usein ne oli myös sisäpuolelta ihan kosteat ja lumiset. Kyllä tiedän ettei goret "tarvitse" sukkaa, mutta pakkohan niihin on laittaa jos lapsi valittaa kylmää. Munkin esikolla on muuten leveä jalka. Richterit istuu tosi hyvin. Eikä sitä sukkaa kaipaa vielä ainakaan. ap

Lainaus:

Me ollaan oltu tyytyväisiä Vikingeihin.

On lapsilla ollut aina jalat lämpimät vaikka on ollut ihan ohut sukka.

Ja kertaakaan eivät ole päästäneet vettä läpi.Tosin me asutaan etelä-Suomessa, jossa ei ole kovia pakkasia ja usein loskaa. Lisäksi vielä meidän lapsilla on leveät jalat joten mitkään sirot kengät eivät käy.Ja niistä tarroista - en tiedä ovatko jäykät vai ei sillä meillä ei niitä yleensä avata lainkaan vaan kun ne on kerran säädetty niin jalka vaan tungetaan kenkään ja hyvin pysyy jalassa.

Oli tarkoitus kirjoittaa että meillä on oltu Vikingeihin tyytyväisiä, Eccot oli pettymys liukkautensa takia. Jos goret ei pidä vettä niin kannattaa reklamoida, olen aina saanut uudet tilalle. Kovalla pakkasella meillä on ollut Kuomat.

Vaikka pitäis kestää jopa - 30 asteen pakkasen..Lapset eivät ole valitelleet kylmyyttä.Viime talvena esikoisen kengät päästi hieman kosteutta läpi, kuopuksella "toimi" hyvin. Esikon kengät myös ulkopuolelta kastuessaan jotenkin veti kosteudensisään ja kesti pari päivää kuivua.. =(Tänä vuonna ei moitteita, paitsi esikoisen kengät aika jäykät, 6v ei saa kunnolla itse kiristettyä tarroja kiinni..

Kertaakaan ei ole vesi tullut läpi, asumme pk-seudulla joten vesikelejä ON.

Viime talven kovemmilla pakkasilla lapsella oli vain tavallinen sukka (kertaakaan ei ollut villasukkaa tai jotain muuta sukkaa lisäksi) ja varpaat olivat aina lämpimät.

Tänä talvenakaan ei ole palellut, tosin pakkastakaan ei ole muutamaa astetta enempää ollut...Itselläni myös tänä talvena ostetutVikingit eikä vesi ole tullut loskakeleillä läpi. Lämpimyydestä en osaa vielä sanoa kun tuota pakkasta ei tosiaan ole pahemmin ollut.Aion ostaa jatkossakin, sillä ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Eccot ovat liian kalliita ja muut kohtuuhintaiset painavampia ja kömpelöitä, lisäksi monet mallit ovat lapsellemme liian kapeita.Lisäksi Vikingeissä on hyvä pohja eikä lapsi liukastele.

Pojalla on korkea jalkapöytä ja vikingit ahdistaa siitä jalkapöydän kohdalta. Harmi vaan. Kavatit on olleet hyvät, samoin kuomat pakkasilla ja sitten varakenkinä jotkut evertonin toppanilkkurit.

Me ollaan oltu tyytyväisiä Vikingeihin.

On lapsilla ollut aina jalat lämpimät vaikka on ollut ihan ohut sukka.

Ja kertaakaan eivät ole päästäneet vettä läpi.Tosin me asutaan etelä-Suomessa, jossa ei ole kovia pakkasia ja usein loskaa. Lisäksi vielä meidän lapsilla on leveät jalat joten mitkään sirot kengät eivät käy.Ja niistä tarroista - en tiedä ovatko jäykät vai ei sillä meillä ei niitä yleensä avata lainkaan vaan kun ne on kerran säädetty niin jalka vaan tungetaan kenkään ja hyvin pysyy jalassa.

Meillä on ollut näitä Vikingin gore tex talvinilkkureita jo ties kuinka monet ja todella hyvin ovat pelittäneet. Ihan kumisaapaskelissä ollaan pidetty, eivätkä oo koskaan sukat kastuneet! Eikä toisaalta varpaat pakkasella palelleet. Ja jos joskus vesi tulis läpi mäkin kyllä reklamoisin liikkeeseen / suoraan Vikingille enkä täällä valittais...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat