Vierailija

Kun herään, on pakko mennä heti tupakalle, no tupakka pistää tekemään mieli kahvia ja lähden sitä keittämään, kun kupillisen oon juonut puoleen väliin saakka, niin kahvi pistää tekemään mieli tupakkaa ja menenkin sen kuppini kanssa uudestaan tupakalla... kahvipas loppuu tupakalla ollessa ja pakko mennä hakemaan lisää kun tupakan jälkeen tekee mieli kahvia..oon miettinyt että tuliskohan tuota kierrettä jos suoraan odottaisin sitä aamutupakkaa sen aikaa että kahvi on valmis, kerran kahvia ei voi juoda ilman tupakkaa ja toisinpäin:D

Kommentit (17)

en ihan noin tiheästi kyllä polta mut aamuisin tulee kyllä eniten tuppakkaa poltettua.Mulla olis kyllä resepti odottamassa sitä lääkettä varten minkä pitäis tupakoinnin lopettamisessa auttaa. Sais vaan aikaseks hakea sen apteekista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tekemään niistä kumpaakaan.Mutta joo kyllä mä tunnen paljon tollasia ihmisiä. Työpaikallani menee isolla osalla asiakkaista aamu tuohon malliin, he kun ovat kaikki runsaasti tupakoivia.

ja sit menee tunti- pari ennenkuin meen seuraavaksi. Tuntuu vain et jotain puuttuu toisesta kädestä jos en mee sen kahvikupin kans uudestaan tupakalle :Deikä pysty odottaa et kahvi valmistuis ku tahtoo heti herättyään tupakil :Dpitäis joku ajastin hommata et kahvi olis valmis ku herää, sit kävis vaan hakemas kupillisen ja painuis kessulle =) hehheh

Hyi helvetti, tupakkaa ja kahvia tyhjään vatsaan! Yök!Olen kans joskus polttanut, mutta eipä tee enää mieli, tupakka on vaan enää ällöä!

Sitten se kahvi onkin valmista kun tulen takaisin ja saa ensimmäisen kupillisen, jonka jälkeen tupakalle. Tupakka, kahvikupillinen, tupakka... Tätä tahtia menee mun aamuni :)

Aamu aloitetaan ämpärillisellä presidenttiä. Sen jälkeen vähän jotain syöminkiä, esim. ruispalat juustolla ja leikkeellä ja vaikkapa joku mandarini ja omppu siihen vielä kylkeen. SITTEN vasta aamusavut kun on maha täynnä ja kahvikin alkaa jo vaikuttamaan piristävästi..Olen huono polttamaan aamulla, ei oikein maistu. Huono tapa kaikenkaikkiaan tuo polttaminen, mutta on jotenkin jäänyt päälle eikä osaa lopettaa :(

Paitsi että nuoria tuttujani ei ole kuollut keuhkosyöpään.Välillä kyllä kaipaan aivan saamaristi tupakointia. Meillä mies polttaa, vaikka on ollut hänkin välillä irti.Lopetin kahvinkin juomisen joksikin aikaa.Oluttakin tulee juotua tosi harvoin.Tuntuu, että elämässä ei ole mitään iloja enää, ihan tosi. Ei saa tehdä sitä eikä tätä. Mutta en viitsi aloittaa tupakointia, koska en pysty polttamaan hyvällä omallatunnolla.

Syy minkä vuoksi lopetin polttamisen oli se, että yksi alle 40-vuotias tuttuni sairastui keuhkosyöpään. En ollut tajunnut, että tupakkaan voi kuolla nuorenakin. Säikähdin, että miten minä voisin selittää omille lapsilleni hengitysputki kurkussa, sairaalavuoteessa, että miksi olen polttanut, vaikka olen tiennyt sen olevan vaarallista.Elämä on nykyään niin paljon parempaa. Olen laihtunut 15kg, koska aloin tekemään joka päivä kävelylenkkejä, että sain muuta tekemistä iltaisin ja lopetin myös oluen juomisen, ettei tekisi mieli polttaa. Ihoni näyttää paljon paremmalta ja en enää haise pahalta. Rahan säästön huomaa, varsinkin kun miehenikin lopetti samaan aikaan tupakoinnin.En tarvinnut mitään Nicoretteja yms. lopettamiseen, vaikka olin polttanut 15 vuotta. Päätin vain, että minä en enää ikinä polta. Piste.PS: Tämä kahvi maistuu paljon paremmalta ilman tupakkaa. Nam!

vielä ymmärrän, mutta oksennus tulis tommosesta tupakkakierteestä... ja itse poltan, mutta ei aamuisin mee kun yks ennen kahvia ja sit monen tunnin väli..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat