Miten maizenalla tehdään jauhelihakastike?

Vierailija

Alan kohta ruskistaa jauhelihaa ja minulla olisi tuolleinen maizena suuruste tuossa, mutta kun en ole koskaan käyttänyt. Olen tehnyt aina kastikkeen rasvaa ja jauhoja ruskistamalla.

Kommentit (9)

Lisää vähän vettä nesteeksi ja mausta makusi mukaan.



Sitten suurustat lopuksi Maizena-purkin ohjeen mukaan.

Jos perusmaizenaa, sekoita ensin maizena kylmään veteen ja sitten tämä neste kiehuvan kastikkeen joukkoon sekoittaen. Älä kaada kaikkea kerralla vaan vähitellen.



Jos Maizena suurustetta, niin ripottele suoraan purkista kastikkeen päälle vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Odota välillä että näät kuinka saostuu, lopeta kun kastike ok. Ei tarvitse kummassakaan tapauksessa keittää kestiketta enää kun suurustunut.

Sitten lisäät jauhelihan joukkoon.



Hyvää siitä tulee, eikä sitä rasvaa tarvitse tunkea joka paikkaan. Jauhelihan ruskistuksessahan ei rasvaa tarvitse!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat