toppapuvun osto ensitalvea silmälläpitäen nyt 9 kk?

Vierailija

Minkä kokoinen toppapuku kannattaisi osta ensi talvea varten nyt 9 kuiselle vauvalle. Ensi talvena siis 1,5-2 vuotias. Tällä hetkellä reiman 74 cm babyhaalari ja se menee ehkä just ja just loppu talven. Onko ensi talvena 86senttinen liian pieni? 92 cm liian iso?Minkälaisia kokemuksia ennakkoon ostosta teilla?

Kommentit (11)

Mä ostin remun 92cm haalarin viime vuonna nyt 1v9kk pojalle..on ollut oikea koko vaikka kyllä olin varma et se liian iso..en onnex ostanu pienenpää,poika on vielä ikäisekseen aikas pieni.haalari on sopivan reilu että mähtuu villavaatettakin alle,mutta ei liian iso ettei siinä pystyisi leikkimään..ja onhan tässä vielä talvea jäljellä

etukäteen käytettäväksi tänä talvena, jolloin ikää 1,5-2 vuotta. Oli Reimatec merkiltään, ja juuri oikean kokoinen. On riittävän väljä mutta ei roiku päällä. Ensi talveksi ostan 92-koon haalarin. Meidän poika on keskikäyrillä tai vähän alle.

mutta laitan sitten huutonettiin myyntiin, jos ei olekaan sopiva. 40 % alesta ostetun merkkipuvun saa uutena lähes samalla hinnalla myytyä huuto.netissä.t. apps. oisko jollain vinkkiä missä ois hyviä aleja toppapuvuista Turussa? Marketeissa ei enää oikein ollut sopivia, mutta entä keskustan kaupoissa?

Se on aika varmasti joko 86 tai 92 cm. Teen sitten niin, että otan 86 jos on suurta kokoa (ticket?) ja 92 jos pientä. Mun mielestä reimatecit on esim. aika niukkaa mitotusta. Ainakin nykyisessä on vähän turhan naftit lahkeet muuhun pukuun verrattuna. välikausihaalaristakin (reima) tuli lahkeet ekana lyhyiksi. Hihoja kyllä riittää...

oikein mainio. Poika siis nyt 1.5v.Eilen ostin sitten alesta ensi talveksi hänelle 92cm Ticket to Heavenin haalarin, joka on kyllä tosi reilun kokoinen. Se mahtui nimittäin 3.5v isosiskolle, joka käyttää pääosin 104cm vaatteita. No, sisko käyttää sitä nyt tänä talvena ja pikkuveikka jos ei ensi talvena nin viimeistään siiten sitä seuraavana! :) Koot vaihtelevat kyllä aika lailla merkistä riippuen.

Taidan kallistua suurempaa kokoon eli 92 cm, kun vauva on nyt jo isohko/keskikäyrillä (poika). Onko niin, että vyötärömalliset pysyy paremmin päällä vaikka olisivatkin reiluja? Eli sellainen kannattaisi ennemmin hankkia jo 1,5-2 vuotiaalle?

ap

on helpompaa. Yleisen kokotaulukon mukaan 86-senttinen on 1,5-vuotiaan koko ja 92-senttinen 2-vuotiaan koko. Meillä 1-vuotiaalla 79,5cm pitkällä oli koko talven 80-senttinen babymallinen Reimatec, sitten seuraavana 2-vuotistalvena vyötärömallinen 92-senttinen Reimatec. Ja alesta on aina toppapuvut ostettu seuraavaksi vuodeksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat